Follow me:

Er du også en af dem der brokker sig?

Er du også en af dem der brokker sig

Er du også en af dem der brokker sig?

Eller synes du alle andre er dem der brokker sig? Så er du ikke ene om den holdning, hele 93% er overbevist om at de ikke selv brokker sig mere end gennemsnittet.
Men alligevel er det 3 ud af 4 der hver uge skal hører på brokkeri.

Ifølge denne artikel, ødelægger “vores” brok trivslen.

Jeg er så en af dem, der gerne vil indrømme at jeg har brokket mig idag på arbejdet, jeg gjorde det også igår. Men, jeg gjorde også noget ved det.

Jeg fik jo jobbet kort efter min uddannelse var bestået.
Og startede 2 januar, jeg fik min arbejdsplan kort efter. Igår da jeg mødte ind efter weekenden, var der pludselig ændret på den plan vi har hængende i frokost rummet, jeg var sat på til 15.30 og ikke 15.00 som der står på min egen vagtplan. Derudover var idag tirsdag også ændret fra 13 til 15. Onsdag var min fridag, den var rykket til torsdag.

Dét var jeg ret negativ over var blevet ændret, uden mit samtykke.
Så ja det brokkede jeg mig over, til mine kollegaer, og de kunne godt forstå min frustration. Jeg undlod også kun at brokke mig, jeg gik ind og fortalte at jeg ikke ville eller kunne acceptere at der blev lavet om på mine arbejdstider, og flyttet fridage mv. når ikke jeg havde sagt god for det. Jeg har jo lagt planer de dage jeg har tidligt fri, samt mine fridage.

Jeg ér en af dem der godt kan brokke mig, men jeg gør også noget ved tingene, mener jeg selv. Jeg brokker mig ikke bare fordi jeg kan, men fordi jeg er utilfreds, og gerne vil have ændret på noget. Hvad det indebære er jo forskelligt fra situation til situation. Men igår brokkede jeg mig som sagt, men jeg gjorde også noget ved det. Så synes jeg det er helt okay.

Jeg hører også gerne på andre kollegaers brok, så længe de ikke klapper i som en østers når de får muligheden for at ændre på tingene. Det har jeg svært ved acceptere, hvorfor skal andre gøre noget ved det du mener er uacceptabelt?

Hvad med dig? Brokker du dig også?

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply