Follow me:

Du glemte vidst noget?

Nadia og jeg var lige et smut i KIWI, der ligger 3 km fra hvor vi bor.
På vej ind i butikken, går vi bag en kvinde og en mand. Pludselig udbryder kvinden “Du har da glemt **** i bilen”, hvortil manden svarer tørt, jeg troede du tog hende!
I et halv sløvt tempo (hvis du spørger mig) lunter farmand ud og henter pigebarnet.

Jeg ryster stille på hovedet, imens Nadia og jeg går videre ind i butikken.
Er ret målløs over at man kan glemme sit barn i bilen, det så vitterligt ud som om de havde glemt barnet, og åbenbart er ret ligeglade, den måde faderen svare på “jeg troede du tog hende”, hvad er da det for et svar!
Altså man må da vide om man har sine børn med i bilen eller ej når man handler? Eller? Og hvis den ene part ikke tager barnet, ja så gør man det da naturligvis, selv?! Ikk?

Den stakkels pige mødte vi senere inde i butikken, hun har ikke været mere end max 2 år.
Jeg er helt uden ord her, forstår ikke hvordan man kan glemme sit barn! – og de så ikke ret stressede ud, og lignede ikke nogen der skulle skynde sig, overhovedet.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Annette

  Jeg forstår det virkelig heller ikke! Det er så forfærdeligt med de børn der bliver glemt i børnene – især i sommermånederne :(

  19. juni 2011 at 18:36
 • Reply Rikke

  Det forstår jeg godt nok heller ikke – jeg har ALDRIG glemt et barn fra da jeg begyndte at passe børn for forskellige, eller min lillebror for den sags skyld. Forstår slet ikke hvordan det kan lade sig gøre!!

  Det eneste jeg har været ude for, var at den lille havde fået smidt sin sut på legepladsen – og jeg tænkte så ikke mere over at det var den han havde tabt, så han hylede selvfølgelig hele vejen hjem den stakkel :( … Har aldrig følt mig så ond som der!! :( … Heldigvis blev han god igen. Bare tanken om at barnet så hylede fordi det ville være blevet efterladt… nej… ej, det ville jeg slet ikke kunne klare!

  Tror jeg bliver en pyldre mor? Men det er da også bedre end at virke ligeglad med sine børn tænker jeg :)

  19. juni 2011 at 19:56
 • Leave a Reply