Follow me:

Du er (altså) god nok

du er god nok

Jeg vil lige sige det igen *Du er god nok* ..
Også selvom du dagligt bombarderes med idealer om du ikke ser ud som “alle andre” .. Og ingen ligner da de kvinder i bladene, eller på de sociale medier. Eller i fjernsynet, selv nyhedsværterne, kan man da se har botox i fjæset? Og fred være med det.. Det må de om.

Men hvorfor er det sådan?

Billederne jeg har klippet sammen, er alle artikler fra ude & hjemme, hurtig google (derved lånte billeder) .. Ser I det samme som mig?

Jeg ser en stor overskrift ved hvert ugentlig blad med en eller anden kur, med en eller anden der har tabt sig så og så mange kilo på en eller anden kur.
Men hvad er der galt i, ikke at være åle slank og ligne en mannequin i et udstillings vindue, der kan være i en xs? Nemlig intet…
Jeg har skrevet om det tidligere.

Som de fleste jo ved, der følger med jævnligt. Er jeg selv igang med en livsstils ændring af den store omgang. Hvor jeg har droppet sukker, kage, sodavand osv. og fik hovedpine i 3 dage mv.
Men det er noget jeg har valgt, fordi mit selvværd ikke kan lide jeg er overvægtig. Jeg har haft det fint med at være overvægtig igennem de sidste par år. Men jeg begyndte at mærke jeg ikke var rigtig lykkelig, og så valgte jeg at ændre min livsstil, og stadig er igang med dette.

Men hvorfor er det “vi” hele tiden skal have i hovedet, at den her kur virker bare så godt, og at så og så mange får diabetes af at være overvægtige mv. det ved de fleste godt, det samme med at dem der ryger ved de får sorte lunger? + det er dyrt og usundt?
Det er jo ingen videnskab.
Men hvorfor er det så tabu belagt at være overvægtig og tilfreds med den måde man ser ud på? Det er som om man som buttet, lettere overvægtig eller overvægtig ikke må være tilfreds med den måde ens krop ser ud?
Jeg forstår det ikke, der er så mange medier og grupper osv. for homoseksuelle, regnbuebørn og hvad ved jeg ikke. Men det er åbenbart stadig et tabu at være tyk og glad?

Og hvorfor er dét lige at ude & hjemme, skriver om de der lyn kure? De er jo ikke sunde? Ja man kan da sagtens tabe sig en masse kilo på en juice, suppe, eller agurke kur. Men så man da det hele på igen, fordi alle vil da tabe sig, på ren væske, uden næring.
Ja og så følger de lyn kure, heller ikke de kostråd vi har her i danmark?

Det er da også bare med til at dunke de folk oven i hovedet, der gerne vil tabe sig. Men gang på gang fejler, fordi ingen kur kan gøre dig slank. Det kan en livsstils ændring, hårdt arbejde – og ikke flydende kost..

Men hvad tænker du?

du er god nok

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply