Follow me:

Do not touch!!

Jeg ved godt han er kær, og en rigtig kramme bamse!
Men for filan hvor er jeg træt af folk uden videre, og bare tror det er okay lige skal nusse, kramme og ae ae ham når vi går tur! Jeg er ved at opdrage ham, og lære ham at ignore alt og alle vi går forbi, men det er sgu svært når man bliver stoppet 2-4 gange på en gåtur inde i centrum!

Jeg har også rigtig gerne ville kramme og snakke med andres hvalpe på gågaden fx. men når man kan se ejeren prøver at få kontakt til hvalpen / unghunden, så syntes jeg ikke man behøver at forstyrre, indlæringen!

Hvorfor er det folk ikke forstår det?! Har overvejet at råbe ind i hovedet på den næste “Nej rør ham ikke, han bider” .. Bare for at se folks reaktion, for hvor fra skulle de vide om han bider? De har jo ikke spurgt.

Ja okay han er en hvalp, men altså princippet er det samme, jeg har lært Nadia hun ikke må snakke med hunde vi ikke kender, og hvis hun vil skal vi spørge om lov først, de fleste hunde kan da se nok så søde ud, men hvem siger de kan lide fremmede, eller børn?!

Folk må gerne snakke med min(e) hund(e) men de skal fandme spørge om lov først, jeg kan intet nå at gøre, eller give hunden(e) en kommdo, før folk har hænderne nede hos dem, og siger “neeej, og ihhhh og åhhh hvor er den sød” …

Og nu vi er ved det halv sure ;) Morgan er hverken en Collie, en slædehund, eller en schæfer!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Lonnie

  Åh ja, folk de kan da være noget så irriterende når det gælder andres søde hunde! Godt nok har jeg ikke selv hund, men da min nabo lige havde fået en af hendes hunde, som var aaaaaalt for cute som hvalp, skulle ALLE da også over og snakke osv osv.. Hun havde så ikke noget imod det, men det er da almen viden at man lige spørger ejeren først! – Og hun fik også bud på om han var 6 forskellige racer, på en enkelt gåtur – i stedet for man bare spørger ;)

  5. juli 2011 at 20:53
 • Reply Tanja

  Vores hundetræner sagde man skulle have en vandpistol med på ens gåture.. og det var IKKE til hunden eller andre hunde.. men til alle de mennesker der kom og vil over og snakke :D :D

  Vi har også problemet.. og Luna vil så også vildt gerne snakke med alt og alle.. :s Gøre det ikke lettere.

  5. juli 2011 at 21:52
 • Reply Belinda

  Lonnie, altså jeg har heller ikke noget imod det, som sådan.
  Men når jeg går og træner, og folk kan se jeg “irettesætter” ham osv, prøver at få ham til at gå ordenligt, og ikke trække og ikke kludre rundt om ting i snoren osv. kan folk vel se, de ikke skal blande sig?!

  Tanja, ja sådan en lille lækker en som Luna, ville jeg også gerne kramme knuse da :D Men jeg har jo selv en, og et hoved med vil jeg sige, så jeg ville spørger ejeren om lov først. :)

  5. juli 2011 at 23:22
 • Reply Marie

  LOL Tanja, den var altså god! ;-)

  Når man har en chihuahua, holder det der aldrig op. Ihvertfald ikke når den er så nuttet at se på, som vores lille Nova. Der er stadig rigtig mange der lige vil snakke med hende når vi kommer trissende og hvis man går tur på det forkerte tidspunkt af dagen kan man lige gå to skridt inden man så må stoppe igen, fordi folk simpelthen bare sætter sig ned og nusser hende uden så meget som at sige hej til den der er i den anden ende af snoren.
  Dårlig stil!

  Det har virket for mig et par gange at sige ‘Pas på, hun bider!’, når jeg virkelig er blevet pisset af fordi folk er for provokerende. De kigger forskrækket på mig og trækker deres hænder til sig inden de smiler undskyldende og skynder sig videre. Er dog også vild med Tanjas vandpistol idé!

  6. juli 2011 at 07:41
 • Reply Belinda

  Marie, nu har jeg jo aldrig haft en Chihuahua ;) så det ved jeg af gode grunde ikke, men kunne forestille mig at der var ret mange der ville snakke med sådan en bette en ;)

  6. juli 2011 at 16:50
 • Leave a Reply