Follow me:

DKK test

Idag var Chase og jeg til den DKK test, eller test er det jo egentlig ikke – men en undersøgelse.
En rigtig god brugbar en af slagsen hvis du spørger mig.
Det giver en rigtig god indikator for hvordan hendes helbred er indvendig.

Turen der op var ca. 2 timer, og vi glemte at dreje af i tide, så turen blev lidt længere end beregnet, men vi nåede det stadig i god tid. Vi sad ikke lang tid i venteværelset, før vi blev hentet.

Der blev underskrevet en masse papirer som vi selv havde medbragt, DKK papirene.
Vi havde inden vi blev kaldt ind, vejet hundene, Chase vejede 12,0 – det er den vægt hun har lagt stabilt på det sidste års tid. Så det var fint. Jazz er en langbenet han hund, han vejede 19,2 kg, og er faktisk kun 11 dage yngre end Chase :)

DKK test

Chase var den første der skulle have sin bedøvelse, og have taget billeder af hofte, albuer mv.
Jeg holdte hende tæt ind til mig, og holdte hendes hoved væk fra dyrlægen, og så fik hun ellers sprøjten i nakken, lige ind i musklen – dét var hun ikke glad for, av sagde hun. Hun skreg lidt, og prøvede at vride sig ud af mine hænder. Men heldigvis var det mig hun var fornærmet på, og ikke dyrlægen der gav hende sprøjten, så det var rigtig fint :) Så ingen dårlig oplevelse der.

Det tog ikke lang tid før Chase pludselig blev ret træt, og sad så og så helt skæv ud :D det var nu ganske morsomt, så begyndte bagbenene at skride ud, og hun måtte lægge sig, og inden ret længe var hun helt slap, og dyrlægen hentede hende og tog hende med ind til undersøgelserne.

Hun gav mig en uofficiel vurdering, og hun vil skyde Chase til at have a/b hofter, 0 på albuerne og OCD free :) så det var rigtig godt. De sidste to var hun ret 100% på de ikke ville kunne vurdere anderledes. Men hofterne var hun i tvivl om de kunne give hende B.
A er det bedste, men B er slet ikke dårligt og helt acceptabelt ;) Men jeg må afvente de næste 2-3 uger før jeg får svar fra DKK om hvad de vurdere hendes hofter til at være.

DKK test

Da jeg havde fået den uofficielle vurdering, var det Jazz’s tur til at bedøves, han tog bedøvelsen en del pænere end Chase, men var dog lidt længere om at overgive sig til bedøvelsen. Men “ned” kom han :) selvom han ikke var meget for det.

Det var et super godt sted vi var, og det var billigt iforhold til den pris jeg har fået af et dyrehospital her nede i sønderjylland, faktisk halv pris fik det til i øst jylland. Så det var bestemt køreturen værd. Slet ingen tvivl om at det var et super fint sted, alt var i orden. Vi fik kakao, sad i et fint venteværelse, med gode sofaer og god plads til hundene, og ro for dem til at vågne op lige så stille, sammen med os. Alt var så fint, og jeg er super tilfreds med behandlingen.

Chase var meget træt da vi skulle hjem og giv meget sidelæns ud til bilen, det gjorde Jazz også. Hun har været træt det meste af dagen, og er først nu her, sidst på aftenen ved at være helt sig selv igen, ca. 12 timer efter bedøvelsen, så imorgen er hun helt sig selv igen :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Resultatet af DKK test ⋆ Webmor.dk

    […] – kun en uge siden vi var afsted, til DKK testen. Var der allerede svar på hendes resultater – og de er bare […]

    27. januar 2018 at 22:03
  • Leave a Reply