Follow me:

Det var så det..

Det var den ferie..
Jeg har også haft ferie længe nu syntes jeg, og hvilken herlig ting :) det burde jeg gøre noget oftere, heh!
Det er egentlig ikke fordi jeg rigtig har lavet noget i min ferie, jeg har bare slappet max af, og sovet forfærdelig længe :D jeg har mange af dagene sovet til kl. 11, selvom jeg er gået forholdsvis tidligt i seng, men jeg har nydt det, bare ligge der under dynen og fise den af, fordi man ikke skal op!
Det er nok ris til egen røv, når vækkeuret imorgen ringer kl. 05.00! Pyyhhh :) men okay sådan er det jo.

Jeg er stadigvæk i Fredericia, men ikke  længe endnu, midten af Februar så er det slut der oppe, det bliver rigtig sørgeligt, er faldet så godt til der oppe! Men nye udfordringer og nye mennesker er jo noget jeg godt kan lide, så  glæder mig til jeg skal et nyt sted hen.
Men først skal jeg lige 4-5 uger i skole, samt skrive en rapport mere, og ja vi skal også lige på studie tur til Bruxelles, og det skal vi så skrive en EU-rapport om, yay hvor jeg er bare sindsygt glad for det (ironi kan forekomme…….)

Gad vide om jeg kommer i seng i ordenligt tid i aften? Næppe :D Har en masse blogs osv. jeg skal have læst.
Ses!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply