Follow me:

Det var li’ godt grov …

Hvis der er noget jeg ikke har, er det grønne fingre! Tim havde 3 flotte orkideér med her ud i huset da vi flyttede, han var bare suveræn til at passe og pleje dem, og de skød op med nye skud, grene, blade og blomster :)
Efter hans død, er det jo mig der skal passe dem, jeg har haft en orkide før, og den døde efter 6 måneder med blomster, eller den var egentlig ikke død, gad bare ikke glo på en potteplante med en tom gren, så den røg ud.
Den her hvide, havde det ikke så godt efter flytningen og Tim mente den ville smide alle blomster, og først ville komme med et nyt skud ved rødderne før der kom nye blomster på!
Men pt står den med to grene en blomst på hver (ikke meget) men på en tredje gren, så jeg her til formiddag dette, en knop … YAAY .. Det fik min orkide i tidernes morgen ingen af, så det er stort for mig det her :D .. Er ret glad .. De her orkideér betyder faktisk meget for mig, fordi jeg ved hvor glad Tim var for disse smukke blomster!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Mette

    Jeg synes også at orkidere er fantastisk smukke. Og de kræver ikke så meget pleje – hvilket er godt for hjemme hos mig trives bedst tykkegrønbladede planter UDEN blomster – for de kan tåle at tørre ud – men det kan orkidere også ;)
    Eller dvs. de “billige” fra IKEA holder blomsten ud og kommer ikke igen no matter what – men den dyre jeg engang fik fra en blomsterhandel – den er kommet år efter år tror at den er 3 år nu. Står ranglet uden blomster nogle måneder og så lige pludselig blomstrede begge stilke og nu er den SÅ flot igen!
    Kan godt forstå at du passer ekstra godt på dine orkidere <3

    15. maj 2011 at 21:10
  • Leave a Reply