Follow me:

Det var den weekend

Det var den weekend. – En kort en af slagsen.
Fik fri klok 15 i fredags, og hjem og hygge med manden og sønnike. Tidligt i seng for jeg havde nemlig sagt ja til en vagt i Gram, hvor jeg er afløser.
Det var kun en 7-13 vagt, så det var helt fint, og så pynter alle penge på kontoen, når man er på elevløn :D

Lørdagen gik også ret hurtigt, og vi fik noget god mad og hygget med fjernsyn, vi så blandt andet Danmark har Talent. Idag søndag, har vi ikke haft de vilde planer. Dog har jeg brugt knap 2 timer på at ordne mit rotterum ;) skiftebure, vaske dem ned, fodre, give vand, nusse, og rokerer rundt med deres ting osv.

Derudover har jeg vasket 2 maskiner vasketøj, ryddet op, og vandet blomster ;) ikke at forglemme!

Imorgen kalder en ny uge på sygehuset, og nu er jeg ikke længere i intro, så det blir spændende at se hvad jeg så skal imorgen, om jeg skal gå alene med sygeplejersken eller hvordan :) We will see  …

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply