Follow me:

Det sure med det søde?

Jeg er ihvertfald ikke stolt af denne kurve! Nok tværtimod …
Det hele startede jo fint ud tilbage i oktober 2010, og så gik det lidt op, og lidt ned, og frem og tilbage, den laveste kurve der dykker en del, er den uge hvor Tim døde, der tabet jeg mig 4 kg fordi jeg intet kunne spise, og ganske naturligt tog jeg på lige så stille, da jeg begyndte at spise igen.

Og så er den kørt lidt op og en lille bitte smule ned igen der efter, men så mødte jeg Kenneth, og nej det er ikke hans skyld ;) men I kan vel selv huske det?! Nyforelsket, glad, spisen ude og hyggetimer om aftenen osv osv., så bliver det til alt det usunde man stopper i munden, og det har så gjort at jeg har taget omkring 6-8 kg på siden jeg mødte ham. Ja han har så tabt sig istedet, så han har givet mig sine kg, dumme ham :D

Så nu er jeg begyndt at være aktiv igen på madlog, og vejer al min mad. Det virkede så kanon godt sidste gang, så regner med det samme vil ske denne gang, og når jeg så har tabt mig de 6-8 kg + en 5 kg ekstra (håber jeg) skal vægten bare holdes der. Selvom jeg godt ved det kræver andet end en “slankekur” men en livsstil ændring, men har altid kunne holde min vægt, før jeg fik mine døtre, der efter tager jeg næsten på lige med det samme, jeg bare ser på et stykke kage.

Men jeg har valgt at kæmpe igen, fandt lige nogle gamle billeder fra i sommers hvor jeg vejede væsentlig mindre end nu, og hold da op, der har jeg skisme en talje og ikke sådan nogle kæmpe lår, og bingo-arme !.. ÆV!

Så nu skal der kæmpes!

Du kan, du vil, du skal….

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Linda Eg

  Jeg er også gået i forårs træning ;)
  Held og lykke med dine mål er også ret overbevist om at det kan du godt ;)

  19. april 2012 at 11:10
 • Reply Belinda

  Tusind tak Linda, jeg hepper også på dig så ;) Håber du opdatere bloggen, så jeg (og andre) kan følge lidt med.

  20. april 2012 at 08:09
 • Leave a Reply