Follow me:

Det sundere liv

Jeg vil gerne leve sundere, og det er for nogen også bare nemt at opstille sig osv.
Men jeg har været vant til bare at spise hvad der passede mig, når det passede mig og i de mængder der passede mig, og JA det resultere i at man tager mange kg på! Idiot! …

Jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg stopper i munden, og i hvad mængder.
Og mange dage har jeg også talt min kcal, men prøver også at se om ikke jeg kan styre det uden at skulle veje al min mad i løbet af en dag, er faktisk ret besværligt.
Men stort set hele sidste uge har jeg ikke vejet og talt kcal, det har så også resulteret i jeg kun har tabt mig 200 gram, hvor jeg den første uge tabte mig 1,3 kg og ugen efter 1 kg, så jeg må igang igen denne uge med at tælle, for 200 gram er bare for lidt, det er naturligvis bedre end at de er +200 gram. Men er ikke tilfreds.
Men på 3 uger, har jeg i alt tabt mig 2,5 kg. Så det er jo alligevel okay.

loeb1

Jeg løbetræner jo også fortsat, vil jo gerne kunne træne mig op til at løbe 10 km til Aabenraa bjergmarathon igen. Løb den i 2011, hvor jeg aldrig havde løbet 10 km, kun 8 km på en strækning. Men jeg nåede da i mål på 1 time og 6 minutter.

Nu må jeg se hvordan konditionen udvikler sig, jeg løber med endomondo’s løbe app, hvor jeg sætter et mål, til et bestemt tidsrum og så laver den et trænginsprogram til mig. Og så skal jeg løbe nogle tests hver 3 uge ca.
og så alt efter hvordan de ser ud, ændre den i trænings programmet, ret smart :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!