Follow me:

Det starter godt!

Jeg er godt motiveret i disse dage til at få gjort noget ved mit vægttab. Spiser sundere, og mindre. + jeg har sat mig for at dyrke motion 2 gange i ugen på arbejdet  som minimum. Skal også gerne motionere i weekenderne!
Indtil videre er det gået rigtig godt. Jeg trænede forrige onsdag, (altså for en uge siden) og der havde jeg seriøst ondt 4 dage efter, primær i mine mavemuskler, eller mangel på samme  de gjorde ihvertfald sindsyg ondt, og syntes ikke jeg havde trænet maven hårdt.

Var så oppe at træne igen i mandags, og ja det var de samme øvelser jeg lavede i mandags som jeg lavede i onsdags, og jeg havde ikke ondt igår, og heller ikke idag! Hmmff..
Var så også oppe at træne idag 75 minutter  det var hårdt, men godt!

Min træning ser således ud pt.

 • 20 minutter på crosstraineren (minimum level 10, og speed over 10,0)
 • Mave øvelser på “bænk” (2 x 12)
 • Rygøvelser (3 x 12 .. 1 x 0 kg, 1 x 2,5 kg og 1 x 5,0 kg)
 • Triceps ( 3 x 12 – 2 x 11,25 kg 1 x 13,75 kg)
 • 15 Lunches (med 2 kg håndvægte i hver hånd)
 • Gentagelse af 4 overstående muskelgrupper
 • 15-30 minutter løb

På mandag skal jeg dog på et hold regner jeg med, cirkeltræning der er en masse muskelgrupper der trænes der + kondination :) Win-Win ..
Skal på vægten på fredag, og håber den er gået lidt ned ad. Det er ikke sikkert den er faldet, da muskler vejer mere end fedt. Men har naturligvis også målt mig, så ved også hvor stor jeg var inden jeg startede ;)

Redskabet her, laver jeg mine rygøvelser på.. Mine vægte ligger foran, 2,5 kg og 5 kg.  

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Kathrin

  Mht at få ondt, så skal du ikke forvente at få det hver gang. Det kommer når man fx ikke har trænet i lang tid, når man kører nye øvelser eller træner hårdere end kroppen er vant til. Når jeg går mange kg op i squat fx så får jeg ondt dagen efter, men ellers ikke da min krop er vant til det.

  Keep up the good work! :)

  19. september 2012 at 20:44
 • Reply Belinda

  Hej Kathrin

  Ja jeg ved oftest er grunden til man bliver øm er fordi musklen ikke er vant til den belastning. Fx. hvis man ikke har trænet længe osv. :)
  Men at have ondt 4 dage, og så pludselig slet ikke at have ondt næste gang er lidt underligt syntes jeg ;) hehe

  Jeg har så dog både ondt i baglår, baller og mave idag :D haha!
  Det er en skøn følelse!

  Tak for kommentaren! ;)

  20. september 2012 at 08:47
 • Leave a Reply