Det positive problem ved vægttab

Det positive problem

Et af de positive problemer er da helt klart at man pludselig ikke kan passe sit tøj længere, det begynder at hænge og bliver slatten. Ja og ellers skal man rende og hive op i ens trænings tights hele træningen igennem!

Det er jo naturligvis et positivt problem, med tryk på positivt.

Det er ikke fordi mine tights alle er blevet for store, men de holder næppe til de næste 10 kg der skal tabes, altså forstået på den måde, at de nok bliver for store. Men nu må vi se, tights er heldigvis ret gode til at tilpasse sig kroppen.

Jeg ville være rigtig ked af at skulle af med alle dem jeg har nu :)
Men på den anden side, så kan jeg købe nye i en mindre størrelse – det er ganske fedt. Kan sikkert også sælge de andre der bliver for store.

Toppen her er også ny, den er købt hos Zalando.dk, tror faktisk kun jeg har købt mit trænings tøj der inde :) men det er egentlig kun fordi de har fri levering, fri retur, og ja så har de nye tilbud stort set hver dag :D og det synes jeg er total fedt! Jeg køber netop også kun ting på tilbud, er somregel for nærrig til at købe fra ny ;)

Billederne er taget i centeret idag ;) fra Legday/bendag ;)

One comment on “Det positive problem ved vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *