Follow me:

Det nye hår

Ja jeg fik lige taget 2 billeder med selvudløseren inden jeg tog til frisøren, eller retter sagt en 10-15 stykker, det med selvudløser er ikke lige mig :) haha!

forbillede

Efter små 50 minutter ved frisøren, hvor jeg fik vasket hår, masseret hovedbund og ordnet bryn og naturligvis blev klippet, følte jeg mig som en helt ny kvinde! Det er blevet så let mit hår, jeg føler slet ikke tyngden som før. Det er en hel befrielse at have så let og luftigt hår :)

efterbillede

Det er også 1 år siden jeg blev klippet sidst, i oktober 2013 blev jeg klippet sidst, 1 måned efter vores bryllup. Man kan lige se lidt farve forskel i spidserne og det er det, ikke engang spaltet var det, efter 1 år, synes jeg er fantastisk :) men frisøren siger også jeg har sådan et smukt hår, synes jeg jo også selv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply