Follow me:
Challengen starter imorgen

Det går løs imorgen

Så er det imorgen, at jeg starter op på min 40 dags challenge, og jeg er begyndt at glæde mig.
Hvorfor jeg har valgt at tage endnu en challenge, kan du læse mere om her.

Jeg fortalte også at jeg regnede med at forsætte med 2 ugentlige cardio dage, efter min første challenge sluttede. Men ærligt, det har jeg fandme ikke overholdt.

Tror jeg har taget 1 cardio siden den stoppede. Og det var en 7½ km løbetur med min hund Chase, og det var egentlig kun fordi lysten liiige var der.
Men ellers har lysten manglet.

Cardio er for mig, total intetsigende og kedsommeligt. Hvilket jeg egentlig foretrak før, frem for styrketræning. Men styrketræning er bare så meget federe.

Det er en af de gode ting ved denne challenge, jeg skal lave cardio! Det er det der er hele pointen, ja også at overholde mit TDEE
Når jeg har regnet det endelig tal ud, så skal jeg nok fortælle jer hvor mange kcal jeg skal spise dagligt :)
Kan huske sidste gang, der havde jeg faktisk svært ved at overholde kcal, ikke at jeg fik for mange, det var problemet. Jeg havde svært ved at få kcal tallet højt nok op.
Nogle dage kæmpede jeg virkelig!

Det er ikke godt for kroppen at forbrænde 500 kcal, og man så måske kun spiser 1500 i løbet af en dag, så er det jo ekstra “minus” 500, så i alt 1000 kcal i løbet af en dag. Hvilket kroppen ikke har godt af.

Nogle tror jo også de kan tabe sig ved at spise 13-1400 kcal dagligt, og så dyrke en masse cardio ved siden af, det fungere ikke. Man vil ikke tabe sig ret meget, kroppen har brug for mange forskellige ting, sunde fedtstoffer blandt andet, rigtig mange er fedtforskrækkede.

Det hele handler om at du overholder dine kcal for at tabe dig :)
Men nu er det imorgen det går løs, og jeg glæder mig!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply