Follow me:

Det går godt med kosten

det går godt med kosten

Det går godt med kosten, faktisk rigtig godt.
Jeg er ved at vende min mave til at spise de 6 gange om dagen. Idag har jeg heller ikke haft hovedpine, en anelse spændings hovedpine sådan on and off, men det har intet været af betydning i forhold til de forrige dage.

Jeg kan godt mærke min trang til sukker også er dalene, dog har jeg stadig tankerne og vanerne om sukkeret.
Men det er bestemt blevet bedre.

Jeg ved ikke om det har noget med kosten, og den manglende sukker. Men jeg er så træt om aftenen, og kan nemt gå i seng ved 21 tiden. Hvilket jeg aldrig har gjort før, jeg er natteravn, og kunne sagtens før i tiden gå i seng efter 23, også selvom jeg skal tidligt op.
Men det har ændret sig nuher. Nu er jeg så træt så træt, tidligt på aftenen. Det gør egentlig ikke noget, for så får jeg da også den mængde ekstra søvn, om jeg i bund og grund godt ved jeg mangler.

Trænings programmet går også rigtig fint.
Der er nogle øvelser jeg ikke kan endnu, men det ved jeg nok skal komme :) Og så har jeg valgt hviledag idag, for skulle normalt have trænet underkrop, meeeen det er 2. dag idag, siden jeg første gang var afsted, og seriøst …. det gør ondt bare at sætte sig på toilettet, eller rejse sig fra sofaen, eller bare at vende sig i sengen :D haha!
Så jeg satser meget på mine muskler er faldet til ro, så jeg kan tage en ny omgang underkrops træning imorgen.

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Leg day ⋆ Webmor.dk

    […] I tirsdags havde jeg min første leg day (ben dag), fordi jeg har valgt at holde “hviledag” mandag, da jeg er til agility med hundene, og det er mange timer, og så er jeg godt brugt. Så der vil jeg ikke få meget ud af træningen. Især igår havde jeg ondt i ben, og baller efter leg day Men det skrev jeg også lidt om igår. […]

    2. februar 2018 at 11:42
  • Leave a Reply