Follow me:

Det er størrelsen der gør forskellen

Eller ja hvis man kigger på billedet, skulle man ikke tro at det er en str. på 0,4 mm der gør udslaget!

Staven til venstre, min stav jeg fik i fra start af, til højre den nye som ser ud til at være en del større, og det tænkte jeg også da jeg sammenlignede dem inden jeg satte den nye i, og det var nu heller ikke helt let at få den i, men det lykkedes uden alt for mange smerter, og nu er jeg glad :D Nu har jeg en stav i med to lilla sten, istedet for sådan en standart stav med kedelige blanke kugler!

– og nej det er ikke en stav til brystet der vises her ;) Den i brystet har iøvrigt også fået nyt smykke, men tror ikke lige jeg skal flashe mere bryst her på bloggen :D hehe!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Anna-Sofie

  Det er hvis til navlen den der???

  21. januar 2012 at 16:12
 • Reply Belinda

  Det kan den godt bruges til ja, men den i navlen har jeg haft siden jeg var 14 år, og den har bare en ganske almindelig kedelig ring pt. :)

  21. januar 2012 at 16:15
 • Reply jane

  Mon det er intim piercing. Kunne den godt ligne

  21. januar 2012 at 17:45
 • Reply Maria

  Hej Belinda,

  nu bliver jeg lidt nysgerrig :) Hvad gjorde du med din navlepiercing da du var gravid? Det er nemlig noget jeg tænker meget over, da jeg har ring i navlen… Har både læst om folk der tog den ud, beholdt den i, eller købte en “graviditetsnavlepiercing” af plastic, men kunne godt tænke mig at høre din erfaring..

  Knus Maria

  30. januar 2012 at 19:07
 • Leave a Reply