Follow me:

Det er nu en god ting om morgenen

Det er nu en god ting om morgenen, liiige at kigge ned i kurven ved siden af sengen, hvor Morgan ligger i sin kurv, og kigger på en når vækkeuret ringer, han ligger somregel i en ny stilling hver dag, altid en eller anden mærkelig en, røven ud af kurven, alle benene i vejret, hovedet ud over kurven, bruger kanten til røv eller hoved støtte osv. :)
– og i morges fangede jeg dette skønne billede af ham, liggende på ryggen, med meget søvnige øjne ;)

Der kan jeg aldrig tage sjove billeder af Pixel det er altid samme måde hun sover på, krøllet sammen, så hun fylder mindst mulig, og så i et hjørne af sin egen kurv. Sådan har hun lagt siden jeg fik hende som ganske lille, så det laver hun næppe om på :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Hersom

  Hahaa, han ser skøn ud :)

  28. august 2011 at 16:55
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!