Follow me:

Det er ikke let..

 Jeg ville ringe til dig i dag for at sige jeg savner dig, men dit gamle nummer er ikke længere i brug. Jeg prøvede tele operatøren hun sagde ‘undskyld jeg har intet nr. til dig’. Jeg forsøgte at gå til dit hus, men du bor der ikke længere. Postkontoret har ingen videresendelses adresse. Jeg tror bare himlen er alt for langt væk.
Jeg savner dig. Du er i mit hjerte altid og for evigt.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Tumling

  <3

  11. december 2011 at 14:11
 • Reply Mette

  Nej det er ikke let… Kram…

  11. december 2011 at 20:37
 • Reply Vivi

  Hvor er det bare en sød tekst….. jeg føler virkelig med dig ! For pokker hvor må det været hårdt at miste den man elsker.
  Får mig til at tænke på at du har oplevet, min allerstørste frygt !!

  Jeg følger fast din blog, fordi jeg syns den virker hyggelig og ærlig…..

  Ønsker dig og din skønne datter en rigtig god jul og et godt nytår :)
  Juleknus fra Vivi

  11. december 2011 at 21:32
 • Leave a Reply