Follow me:

Det dersens bloggen

Jeg er blevet inspireret af Katjas blogindlæg hun skrev i tirsdags, hvor hun fortæller omkring det at blogge, lysten til det, den manglende lyst, at det næsten er blevet en pligt, ja læs selv indlægget.

Men jeg er så blevet inspireret af indlægget. Fordi det ramte noget i mig da jeg læste det!
Jeg har været på nettet siden 2001, det vil sige 11 år. Hvor det hele startede med dullesider, og andre små latterlige “fan”sider.

Jeg begyndte for alvor at være online og bruge en hjemmeside flittigt, da Jasmin døde i 2003, der oprettede jeg en mindeside for og om hende, hvor jeg skrev hele forløbet ned omkring hendes død, begravelsen mv.
Jeg valgte at dele en stor sorg med omverdenen, det hjalp mig psykisk at få skrevet ned hvad jeg følte og hvordan jeg havde det.

I 2004 oprettede jeg en ny side, en graviditets”blog” og efterfølgende en baby”blog” om Nadia, hvor jeg postede billeder, skrev om hendes udvikling, hvordan hun voksede mv. Den valgte jeg så at lukke ned da jeg fik denne her blog.

Bloggen webmor.dk fik jeg i 2007, det vil sige siden her er til december bliver 5 år!
I 5 år har jeg på dette domæne postet alt omkring mit liv (mere eller mindre) .. Nogle gange føler jeg bare lysten til at blogge og fortælle om hvad jeg laver er rigtig stor og med stor glæde skriver jeg et par blogindlæg. Men der er også disse døde perioder, hvor jeg ikke rigtig syntes jeg gider sidde og fortælle om hvad jeg har lavet den pågældende dag.
Jeg er selv en af dem, der ikke gider sidde og læse om den samme smørre hver eneste dag, om at nu har bloggeren været på arbejde/i skole, handlet ind og bare her til aften skal spise slik og drikke cola foran fjernsynet. ..oO(Det kan man jo også læse på twitter..) Det er da iorden med de små dagligdags indlæg engang imellem, men jeg mister hurtigt interessen for andres sider, hvis det kun er det der blogges om.

Det samme tænker jeg omkring min blog, jeg tænker jo også lidt på om mine besøgende gider at læse om min dagligdag hver eneste dag, næppe!
Jeg blogger for min egen skyld, ingen tvivl om det, men vil jo ikke kede dem der læser med.

Kan se på det seneste hvor jeg har blogget en del mindre end jeg plejer, er besøgstallet også faldet drastisk. Men når man ikke rigtig føler man har noget at blogge om, syntes jeg ikke man skal gøre det. De der hurtige blogindlæg der skrives på nogle andre blogs, bare for at få en ny blog op hver dag, er jo røvsyge (sorry to say..)

Jeg kunne også sagtens blogge fra min Iphone, og smidde billedblogs op hele tiden, af mig selv, mine hunde, ungerne, eller billeder fra haven osv.
Men jeg mener bare der skal være mere indhold i de indlæg man vælger at poste, det er hvad jeg gerne vil have på min blog ihvertfald. Og selvom jeg ved mange læser med dagligt på siden, og nogle dage må lukke siden igen, uden nyt. Så mener jeg at kvalitetten frem for kvantittet bør være en vigtig tanke, før man skriver et blogindlæg.

Hvad vil du gerne selv læse på en blog? Hvad sætter du pris på? At der er flere daglige indlæg?, måske uden indhold? eller vil du hellere læse de gode indlæg der kommer I ny og næ?

Hvad forventer du når du følger en blog dagligt eller jævnligt?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Vi tænker meget ens … Jeg er netop også nået frem til at mit liv bare har ændret sig siden jeg startede med at blogge. Jeg har ikke længere tiden eller behovet for at blogge dagligt. Jeg har andre ting i mit liv, der også fylder, og det har godt nok taget mig noget tid at indse at jeg ikke kan det hele på én gang. Så nu har jeg bestemt mig for at acceptere det. Og så kun blogge når jeg har lyst/tid/noget på hjerte. Og går der nogle dage imellem, så må det være sådan. Andre gange kan det måske være flere gange om dagen.

  Jeg har måske nok lidt troet at det der med flere daglige indlæg, også de små, var dét der talte både for mig selv og de besøgende. Men det har det ligesom vist sig efterhånden, at det passer ikke. Jeg tror det er et fænomen vi har passeret og som ikke er så “in” mere. Nu vil folk gerne vente et par dage på at få et indlæg, hvis det til gengæld er noget de kan relatere til. :)

  15. september 2012 at 14:33
 • Reply christina

  jeg venter gerne, men jeg elsker lige at kigge forbi – startede jo medd at følge dig da du ventede Nadia (netbaby termin februar) og siden har jeg fulgt dig og ja synes det er meget hyggeligt at læse lidt med

  16. september 2012 at 10:23
 • Leave a Reply