Follow me:

Det der med vin

Det der med vin, det har jeg aldrig været god til.
Slet ikke efter jeg som 14 årig drak mig fuld i en meget billig flaske sherry fra Rema 1000.

Ved godt sherry ikke er vin, men bare lugten af vin minder mig om den aften/nat hvor jeg kastede op, i stride strømme efter den flaske sherry!

Hvidvin er jeg heller ikke til, det er simpelthen for surt, og rødvin er bare for kras og lugter ikke ret godt!

Men verdi og asti er noget jeg kan drikke, i “vin afdelingen” og lidt champagne kan jeg også drikke.
Det er også mere sødt, end så meget andet :)

Jeg fik verdi her til aften, hos en arbejds kollega, hun havde inviteret os på “før ferie” middag, det var ganske hyggeligt, og vi fik snakket meget om deres tider på sergent skolen (vil jeg også rigtig gerne, engang!) Og de historier de fortalte gjorde mig bare endnu mere vild efter at komme afsted :)

Men det bliver ikke engang før i år 2012 eller 2013, man kan ikke bare komme på sergent skole, når man er “inde i systemet” altså ansat som konstabel fx. som jeg er, så skal der være en stilling du skal befales i, eller besætte når du er færdig. Det er for dyrt at have en masse sergenter siddende som laver konstabel arbejde. En sergent er en befalingsmand, og er ofte underchef i afdelinger.

Nå tilbage til vinen, jeg har ofte hørt fra andre at det er min alder der gør at jeg ikke kan lide vin, men altså jeg kender da flere der er yngre end jeg, og også nogle på min alder, der drikker både rød og hvidvin. Så det passer vidst ikke helt :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Lonnie

    Vin er jeg godt nok heller ikke god til – hverken rød eller hvid. Men Rosé vin er jeg faktisk blevet ret glad for – ihvertfald i et enkelt mærke, og Asti er altid godt ;)

    8. juli 2011 at 00:29
  • Leave a Reply