Follow me:

Det der med extensions …

Jeg må ærligt indrømme at jeg slet ikke kan lide extensions, jeg syntes de laves så dårligt alle steder. Jeg kan rigtig hurtigt se nede i byen når man står eller går bag en pige der har extensions i, uanset om de er med klips, eller andet.
Håret ser så unaturligt ud, og rigtig rigtig ofte er det slet ikke samme farve de påsætter, og noget af det der også skinner igennem at det er fake hår, er at håret på no time pludseligt går langt ned af ryggen og næsten ned til lænden..

Jeg har jo selv rigtig langt hår (har jeg ladet mig fortælle) Og det er skam ganske naturligt, og det har taget mig lang tid at gro det til den længde det har nu. Jeg forstår seriøst ikke, at hvis man vil have langt hår, så lad da håret gro, istedet for at klippe det konstant og hele tiden. Men okay mit hår er så heller ikke noget der skal klippes ofte for at holde det ved lige, altså angående spaltede og slidte spidser, slet ikke.
Jeg skal til frisør her i starten af december, og det er så 1½ år siden jeg sidst var afsted, og mine spidser er først nu begyndt at spalte.
Jeg bruger så heller ikke hårspray eller andre hårmidler i dagligdagen, kun til fest eller sådan. Ligeledes glatter og føntørrer jeg det heller ikke ret ofte. Måske er det der gør det, ellers så har jeg bare et stærkt hår.

Men tilbage til emnet, jeg kan ikke lide extensions, syntes det ser så falsk ud, og jeg syntes det er tydeligt at se det er falsk. Det koster dyre domme at få lavet, og så skal det vedligeholdes osv. osv.
Forstår simpelthen ikke de gider rende rundt med sådan noget hår der ligner noget en billig dukke fra fætter BR har! Så vil jeg da hellere nøjes med mit halv korte naturlige hår.

Men det er så bare min mening :)
– hvad er jeres? Er der nogle der læser med der har extensions?

Billeder fundet på google, credit går til de retmæssige ejere.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

7 Comments

 • Reply Jane K

  Det er ikke alle der bare kan lade vær med at få klippet sit hår.. mit SKAL klippes hver 3. måned, for der er det allerede ødelagt.. og nej bruger ikke hårspray, føntørre eller noget. og bruger hårkur.. sådan er mit hår bare.
  og det er heller ikke alle der kan få langt hår. så har vi det på plads..

  men giver dig ret, rigtig rigtig ofte ser det alt for unaturligt ud. tror jeg har set en enkelt eller to hvor det så fint ud. forstår ikke folk ikke selv kan se det ikke er kønt.

  12. november 2011 at 10:52
 • Reply Tenna

  Jeg har selv langt hår, og bliver nød til at få det klippet hvert halve år, ellers bliver det træls at kigge på og så forsvinder længden.

  Grundet mit “handicap” (bar plet på størrelse med en håndflade på toppen af hovedet) er jeg nødsaget til at gå med toupe/extensions/paryk på konstant, da jeg ellers føler at jeg ville blive kigget på som en freak. Jeg får lavet en ny paryk/toupe hvert år, da det er det eneste tidspunkt kommunen vil give mig befordring til en. På et år, der falmer sådan en ting riiimelig meget. (Forestil dig mørkebrunt hår med en lysebrun plet på toppen)
  Jeg har normalt mærkebrunt hår, men de sidste par gange har frisøren været nød til at farve mit alm hår endnu mørkere, for at få det til at passe til parykken, for at det ikke skulle falme så hurtigt og se MEGET unaturligt ud.

  Extensions er ikke noget jeg sådan lægger mærke til, og føler heller ikke selv at jeg har retten til at pege fingre, men der er da sommetider, når folk kommer med MEGET affarvet hår og alt for lange extensions, og det bare ser så falskt ud, at man godt nok tænker sit. :)

  12. november 2011 at 11:43
 • Reply AnjaO

  Altså de billeder der, det er bare toppen af kiksethed (hvis der er noget der hedder sådan – du ved hvad jeg mener ;-) ). Men jeg vil give de første kommentatorer ret i at det jo ikke er alle der kan gro langt og dejligt hår, har enkelte veninder hvis hår bare bliver noget tjavset noget, hvis det bliver længere end skulderlængde. Så er det altså pænere med en fiks kort frisure.
  Jeg tror jeg har set et par ganske få tilfælde, hvor det faktisk så nogenlunde ud med extensions, men det er næppe dem der lige klipser det i inden de skal til fest eller som på billedet sætter glat hår sammen med krøllet (wtf?!) som opnår det resultat.
  Jeg er glad for mit hår er så tykt og slidstærkt, så behøver jeg ikke bekymre mig om det. Men havde jeg nu ikke evnen til at gro langt hår, tror jeg da også godt jeg kunne drømme mig til hvordan det ville være at have en lang manke, men ville sgu nok være for nærig til at betale flere tusinde for at få en dygtig en til at lave det, så ville nok blive ved det korte anyways. Haha

  12. november 2011 at 12:38
 • Reply Belinda

  Jane K
  Ja jeg fik måske formuleret det forkert :) Det jeg mener med at hvis man gerne vil have langt hår, skal man ikke bare klippe det fordi det lige får en træls længde eller lign.
  Men der er selvfølgelig også dem der skal klippe deres hår jævnligt ellers bliver det trist og kedeligt mv.

  Tenna, først vil jeg lige takke dig for din kommentar og så åben du er omkring dit problem, og kan godt se det fra din side at du bruger paryk/extensions mv. så ville jeg også have gjort det. Men personligt kunne jeg aldrig finde på at få extensions, med mindre det var fordi jeg havde et problem med en bar plet, eller havde kræft (for guds skyld håber jeg aldrig sker) eller andet, som gør at det er nødvendigt at “snyde” ..

  Anja, ja de billeder er ret kiksede, men søgte bare på bad extensions på google, og så kom der en del frem, og jeg valgte bare lidt ud ;)
  Jeg har også set en pige nede i byen, hendes var utrolig flot lavet, du kunne ikke se det var falsk hår, fandt kun ud af det fordi hun fortalte en veninde om de nye extensions hun havde fået i.

  12. november 2011 at 13:13
 • Reply Elana

  Jeg synes også det ser så falskt ud til rigtig mange…

  Men jeg har en veninde og der kan man virkelig ikke set det, det er ret vildt…

  Men ja tror bare man skal bruge dem ordenligt og det er der MANGE som ikke kan…

  12. november 2011 at 13:36
 • Reply Mia Malene

  Synes godt nok også det ser forfærdeligt ud. Jeg bruger kun extensions, når jeg fletter mit hår, da det ellers ikke er langt nok, og der kan man alligevel ikke se at det er extensions – ellers holder jeg mig godt nok også langt væk fra dem.

  14. november 2011 at 23:02
 • Reply Jeanette

  Jeg er også en af de personer der ikke bare lige kan gro noget smukt langt hår.. Mit hår knækker når det bliver en bestemt længde, og det har det altid gjort.. Ja, jeg er en af dem der af og til bruger extensions, men det er ikke i hverdagene. Kun hvis der skal gøres noget specielt, som f.eks. fest eller andet :) Og sørger self også for at det ikke kan ses, og det lykkes da også for det meste.. Har tit fået kommentarer om hvor flot og langt mit hår er når jeg har mine extensions i, så det kan tydeligvis ikke ses at det er extensions. Men ja, på billederne du har vist så er det bestemt ikke kønt. Det duer kun hvis man bruger dem så de ikke kan ses :)

  20. november 2011 at 21:51
 • Leave a Reply