Follow me:

Det der julefrokost

Ja så er det endnu en gang blevet december, og der er julefrokoster i lange baner.
Heldigvis har vi kun 2 vi skal til i år :D

Den ene er overstået, og den næste og sidste er ude på arbejdet her d. 13 december (en torsdag) der skal både Kenneth og jeg afsted sammen, vi har ingen børn.
Vi skal holde det i en stor hangar, og vi bliver så vidt jeg husker en 550 mand, stor fest :) og jeg kender nok måske de 30 % af dem, men hvad helved, det er jo sjovt at møde nye mennesker. Selvom de alle sammen er ansat på flyvestationen er der jo en masse man aldrig møder, fx. fly mekanikerne, og alle dem der laver noget med flyene og delene der til, dem kender jeg måske 5 forskellige af, ;) de fleste mennesker jeg kender fra arbejdet er dem der sidder på kontor og arbejder i samme bygning som mig (logisk nok) og så de steder jeg var i min elevtid.

Men det skal nok blive rigtig sjovt, det plejer det at være :)
Jeg skal imorgen købe for  over 1300 kr sprut + øl og sodavand ..! Og det er kun til vores bord (dem der arbejder i samme afdeling) og vi bliver 57 mennesker, + folk selv skal have deres eget alkohol med, så jeg spår lidt at det bliver en vild fest :D haha!

Jeg har også købt en ny kjole til formålet, synes ikke dem jeg har hængende er så spændende længere! Har sgu haft dem alle på 50 gange, ja eller det føles ihvertfald sådan. Nu må kjolen godt snart komme med posten ;) venter spændt.. Syntes den er så smuk! Lige mig!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Simone

  Gud hvor er den smuk!
  Hvor har du den dejlige kjole fra?

  5. december 2012 at 21:47
 • Reply Belinda

  Hej Simone :)
  Den er nemlig rigtig smuk, den er købt hos Nelly.com :D

  5. december 2012 at 22:49
 • Reply Rikke

  Elsker den :D! Den er virkelig flot Belinda. Ville ønske jeg havde kroppen til den ;)

  6. december 2012 at 06:34
 • Reply Belinda

  Jo tak Rikke, håber den er lige så flot i virkeligheden som på billedet :)

  6. december 2012 at 07:43
 • Leave a Reply