Follow me:

Det der hundetræning

Det der hundetræning, dét er noget man bliver våd af – ihvertfald hvis det regner og man er uden for :)
Både Morgan og jeg blev driv våde, Nadia hun sad i bilen, trygt og tørt, og legede med barbie, spiste saltstænger, kammerjunker og malede og tegnede tegninger (kan naturligvis se hende fra stedet vi træner)

Jeg fik rigtig megen ros for hvor dygtig og opmærksom Morgan er til at følge mig, og holde øjenkontakt med mig.
Der var en øvelse hvor vi skulle gå zig zag imellem de andre og deres hunde, det gik fint, jeg havde Morgans opmærksomhed det meste af tiden, da alle have været runden igennem, kom træneren hen til mig og bad mig tage snoren af Morgan han ville lige se om han kunne gå med ham i zig zag imellem de andre uden snor (jeg havde snor på ham) han fik nogle af mine godbidder, og frem ad det gik, en meget dygtig lille hund må jeg sige :) Han roste ham meget da jeg fik ham retur, “kæft han er dygtig af hans alder” sagde han, og jeg takkede ydmygt og smilte :D

Han er ellers en der træner brugshunde og har selv en schæfer, så han må da vide hvad han snakker om, hvis du spørger mig ;) Jeg er stolt over min lille hund! Som i øvrigt idag bliver hele 22 uger!

Et styk beskidt og våd hund :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply