Follow me:

Det der Fitness

Det der fitness

Det der fitness!

Ja det er jeg faktisk ret fan af :)
Men det bliver man vel med tiden, når man er der 4 gange i ugen, minimum 1 time ad gangen.


Idag var jeg der også – egentlig har jeg hviledag. Men vi var ude og spise sushi igår. Jeg elsker sushi, og jeg nød også vi var afsted igår. Men jeg følte faktisk også en slags skyld, overfor mig selv.
Jeg vil gerne nyde de små “sidespring” når det kun er 1 gang i måneden. Men der gik ikke længe efter det lækre sushi at skyldfølelsen kom snigende, og jeg havde ikke engang spist nær så meget som jeg normalt gør, når vi fråder sushi.

Men jeg var som sagt i fitness, og lavede ren cardio – 970 kcal forbrændt, hvis man ser på hvad endomondo siger, som udregner fra min vægt, køn, højde mv.
Så det er ikke helt skidt.

Jeg skal jo vejes på mandag igen, så har jeg været igang i 4 uger – så jeg håber jeg har tabt mig 700 gram som minimum, så rammer jeg nemlig minus 5 kg :D Det kunne være så fedt!

Imorgen står endnu en tur i fitness, det er overkroppen der skal have tur :) som jeg faktisk er blevet fan af, så det kører rigtig for mig, er inde i en god stime :D Og sukkertrangen er stadig manglende! Wohoo

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply