Follow me:

Det der ferie…

Det der ferie, det er lige noget jeg kan holde til. Og så har jeg hele 12 dages ferie!
Skal først møde på arbejde igen d. 11 april, det er bare herre lækkert. Optur!!!

Jeg syntes nu også jeg trænger lidt til bare at slappe lidt af, og få styr på nogle ting, så som vasketøjet, syntes jeg vasker og vasker men kommer aldrig til bunds, og hvis jeg gør, er kurvene igen fyldt hurtigt efter, hehe. Det er jo også svært når der både er farvet, hvid, sort/mørk og kogevask. Så er der jo konstant liiiige en vask der kan sættes over, og når man rydder op så finder man jo også tøj “alle vegne”

Ferien skal også bruges på familien, og det glæder jeg mig til!
God påske til jer ihvertfald, så er det sagt – så glemmer jeg det ikke ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply tumling

    Er jeg en del af familien? :P
    Halvdelen af ferien bruger du også sammen med mig =D

    1. april 2012 at 21:19
  • Leave a Reply