Follow me:

Det at leve sundt..

At leve sundt, er ikke så rart for ens pengepung!
Ja eller det syntes jeg ikke, når man skal have salat istedet for pasta/ris osv. så skal man pludselig op og købe ret meget, for at en salat ikke bliver for kedelig, rigtig mange fedtfattige produkter (og uden for mange kcal) koster ofte mere, end de normale – hvorfor?!!?!
Jeg har købt rimelig sundt ind denne uge, og jeg må sige det har gjort ondt i min penge pung, er nok kommet af med 100-150 kr mere end hvad jeg plejer på sådan en uge !  Og den er ikke engang slut endnu. *Suk*

Det er også svært for mig at finde noget sundt jeg selv gider at spise, og også Nadia.
Kylling og fisk er sundt og godt med de proteiner jeg skal bruge for at tabe mig, men fisk er også dyrt, og jeg kender ikke ret mange gode rette med fisk, og kylling bliver også bare for ensformet.
Jeg er nok bare idéløs, fordi jeg ikke rigtig kan finde ud af at lave mad der smager rigtig godt! :)

Har selvfølgelig kigget på nettet efter en masse opskrifter, men syntes ofte det er det samme om og om igen.
Så at spise sundt, for mig er pt både kedeligt og dyrt! Æv …

Jeg er træt som et helt alderdoms hjem, jeg tror bare jeg smutter ind under dynen (evt. med bærbaren?!) selvom klokken kun er 19.30! Hmmfff!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Jenni

  Synes sgu også det er dyrt at leve sundt! =D

  Det er ikke så nemt, synes jeg ikke.. specielt, når man ikke har oceaner af penge! =D

  27. januar 2011 at 13:31
 • Reply Mette

  Jeg giver dig helt ret.. Det er virkelig svært – omend ikke umuligt – at finde noget der ikke er for dyrt og som heller ikke bare bliver det samme hele tiden..

  Jeg har tagget dig i en blogleg :) Se hos mig, hvad det går ud på :)

  28. januar 2011 at 10:46
 • Reply Rikke

  Jeg mener virkelig at de burde bytte om på priserne på fast food og sund mad!
  Når de vil have et sundt land, og få den udbredte fedme til at falde burde de tage afgiften væk fra sunde madvare – de har haft snakket om det; men intet sker.

  29. januar 2011 at 20:26
 • Reply Mette

  Årstidens grøntsager er det biligste!
  Gulerod, hvidkål, blomkål og porrer er til at få til rimelige priser. Og så er det sundt – og med mange mange fibre i.

  I de sidste par dage har jeg til frokost fået gulerod/hviskålssalat: revet gulerod, hakket hvidkål, evt en hakket appelsin eller mandarin og så var der vist også en rød peberfrugt der kom med (laves i STOR portion til mange dage) derpå en masse majs – og i dag ½ dåse tun og ½ æg + dressing af fromace frais, ketchup, salt, peber, karry og paprika og så 2 ristede stk rugbrød til. UHM…

  Frosne bønner og ærter er også rimelig billige.

  Derimod – ja så køber jeg aldrig friske bær – de er dyre – alt for dyre – og min erfaring er også at jeg ikke skal have for meget frugt for så taber jeg mig ikke – én banan sammen med min morgenmad og evt ½-1 stk frugt eftermiddag eller aften. Nix vieder…

  30. januar 2011 at 20:11
 • Leave a Reply