Follow me:

Der var engang!

Til oktober har jeg blogget i 4 år!  Tænk det er 4 år siden jeg begyndte at dele mit liv online, med hele verden. Man skal lige huske på, hvad man ikke vil have smidt i hovedet – skal man ikke smide på nettet.

Jeg har haft hjemmesider siden år 2001, men dulle-sider, heste-sider og total ligegyldige sider tæller vidst ikke helt med i den statistik.

Men da jeg startede min blog op for snart 4 år siden, var der en del større bloggere der inspirerede mig. Deres sider var store, meget besøgte og de skrev nogle helt igennem fantastiske indlæg, blandt andet Frederikke og Anita var jeg store tilhængere af, desværre har de valgt at stoppe med at blogge, hvilket er en skam :(

Der var naturligvis også en del andre bloggere jeg fulgte, som den gang var store, med mange hundrede besøgende om dagen, og som de fleste der kendte til blogverdenen vidste hvem var.
Men det er som om de falder af på bloggeriet, ellers så mister de deres besøgende af andre grunde. For store bloggere vil jeg ikke længere kalde dem, og mange af dem jeg fulgte tæt for flere år tilbage, dem har jeg fravalgt nu.

Jeg vil sige at jeg kan se på mit besøgs tal, at jeg er steget over det sidste år, sidste år lå jeg på omkring de 110-130 besøgende pr. dag nu er jeg oppe på 250 og 300 pr dag.

Jeg har faktisk et par gange overvejet at stoppe med at blogge, som Frederikke og Anita har gjort, af flere årsager. Men jeg tror simpelthen ikke jeg kan undvære det. Det er min hobby og jeg elsker at sætte ord på min hverdag, mine følelser og mit liv generelt, det er min online dagbog, som rigtig mange har valgt at læse med i, hvilket er skønt.

Der var en gang, hvor jeg var en ukendt lille blogger. Den dag i dag, får jeg e-mails, sms´er, kommentarer og private tweets fra folk jeg ikke kender, der vil fortælle en masse og takke fordi de må læse med, og så kan jeg lige bruge lejligheden i dette indlæg, til at takke jer alle der læser med :) og kommentere mv. I gør det hele lidt sjovere – det er jer der gør min blog til det den er!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Rikke

  Tillykke med de snart 4 år Belinda! :)
  Synes selv det er svært – for tit har det også været oppe og vænne for mig, men så holder jeg en lille pause. Og pludselig er lysten tilbage! Lige pt. kan jeg ikke slippe bloggerverden, og synes det er dejligt man har et fristed til sine tanker. Selvfølgelig er man virkelig nød til at tænke over HVAD man udgiver. For der er så mange der kan finde frem til bloggen o.o …
  Føler dog at jeg pt. kommer til at have lidt mere spænding på min blog nu her ;D

  – og tror faktisk at du kan holde din blog kørende længe endnu! Ville ihvertfald være ked af at du stoppede, for du er virkelig en af dem jeg holder af at følge, og synes du formår at komme med spændende og fængende indlæg.

  20. juli 2011 at 03:51
 • Leave a Reply