Follow me:

Den store verden

IMG_0747

Tobias blir 4 uger imorgen, og han er begyndt at have en del vågne timer i døgnet nu. ca. 5-6 timer.
Og han er begyndt at opdage verden, og kigger meget efter lys, og forandringer i farver, fx. når vi går fra den ene stue og ind i sofaen og sidder ved den grønne væg. Han kigger på sin musik uro når den kører rundt.
Øjenkontakt er der ikke meget af, vi kan godt fange ham – men det er ikke så længe af gangen. Jeg har dog en del øjenkontakt til ham, når han ammes.

Til trods for hans store fødselsvægt og 4800 gram, og 53,5 cm sidst sundhedsplejersken var her, kan han stadig være i en str. 50. I forskellige mærker, både H&M, Mads & Mette, Name it og andre mærker har vi i 50, og dem kan han stadig være i. De er dog ved at synge på sidste vers, men det er nu dejligt at have tøj der passer, og ikke poser over alt, som mange af hans str. 56 gjorde i starten!

Han snakker meget, både når han ligger selv, men også når han er ved os.
Pt. tror jeg han har et appetit spring, hvor han automatisk øger mælkeproduktionen, for han er begyndt at være meget ulykkelig og viser stærke tegn på sult, efter 2-2½ time. Hvor han før sagtens kunne vente 3-3½ time.
Det er lidt hårdt for mig, men det er heldigvis justeret efter nogle dage – har jeg læst :)

Ellers så har vi det godt, han trives og jeg trives. Han spiser, og laver i bleen som han skal, og tager godt på. Så ingen kvaler her fra. Jeg nyder ham i fulde drag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply