Follow me:

Den store gris fra Units

Tilbage i starten af Juli, fik jeg tilsendt endnu en Units.
Denne gang en gris i den største udgave de har.

Jeg skrev omkring deres små og mellem størrelser ved den tilsending jeg fik tilsendt i maj måned.

Tobias har siden den kom ind af døren været super glad for den. Og idag fik jeg så lige en masse billeder til anmeldelsen her.

Units skum gris

Jeg skrev omkring de mellem størrelser at den eneste ulempe ved dem, var at de var lige smalle nok til at sidde på.

Den her er super god i størrelsen, til at kravle på, sidde på, stå på, kravle hen over, og gå på.
Og så har den alle de andre fordele som de små og mellem.

Jeg kan varmt anbefale Units, både i de store, mellem og små størrelser.
Der er fordele ved dem hver især, men den store her, og de mellem har bestemt fanget Tobias‘ interesse mest.

Selvom man måske tænker at det “bare” er et skum dyr, så er der bare noget over dem, som fanger børnene, og de finder selv på alle mulige måder at lege med dem på, stable dem, gå bane med dem, kravle hen over, bygge “broer”, sidde på dem, vælte dem osv.
Der er mange mange timers leg i dem.

Units2

Dette indlæg er sponsoreret

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Det ser ud til han synes den er super sjov at lege med :D Hvordan er de konta bobles ved du det? Det er ca. samme pris, men så vidt jeg kan se er der ikke samme fordele motorisk og balancemæssigt som ved bobles. Eller tager jeg fejl?

  25. august 2016 at 08:27
  • Reply Belinda

   Jeg synes der er fordele ved både bObles, og Units. (Vi har begge dele)
   Balancemæssigt er Units måske ikke lige med på samme måde som bObles, men motorisk og sansemæssigt synes jeg de er rigtig gode, de ligner jo ting de kan genkende, det synes jeg er lidt svært ved bObles :)

   Og de er lavet af samme produkt, så vidt jeg har forstået, så der er der heller ingen forskel.
   Synes det er godt at blande de to produkter, for de gir børnene noget forskelligt, begge produkter.

   25. august 2016 at 08:47

  Leave a Reply