Follow me:

Den søde ventetid

19+0Den “søde” ventetid. Ja jeg vokser da ihvertfald med lynets hast. Jeg skulle have startet i praktik på sygehuset igår, i forbindelse med min social og sundhedsassistent uddannelse. Men pga. mit bækken er jeg nu sygemeldt på ubestemt tid, nok indtil barsel. For det blir ikke ligefrem bedre med smerterne, jo større jeg bliver og barnet jo også bliver større :)

Jeg har fået henvisning til fys, så jeg har fået den tid der imorgen. Så må vi se hvad de kan gøre, eller hjælpe til med for at lindre smerterne.

Jeg gik også hjemme med Nadia den gang, fra omkring 4. måned – det er ulideligt! Og mega kedeligt!

Jeg må og kan heller ikke være for aktiv i løbet af dagen, da det hævner sig senere på aftenen! Jeg går dog stadig ture med hundene som jeg skal, siger min jordmoder også, at jeg skal også ud og bevæge mig, jaja – det blir jo ikke bedre af jeg blir en sofakartoffel vel.

Nogle dage er bedre end andre, og regner også med at starte op med svømning 1-2 gange i ugen her i vinter perioden. Sidst vi var afsted med Nadia hjalp det gevaldigt bare at “tøffe” rundt i den dybe ende af familie bassinet.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Dianna

    Da jeg var tvangsygemeldt efter en maveoperation skulle jeg holde mig i ro og for at fordrive tiden fandt jeg storrytell til iphone (storrytell.dk), hvor jeg kunne ligge på sofaen og få læst historier op. Det koster 100 kr om mdr at have storrytell, men mener de køre en kampagne med at du kan få den første mdr for 9 kr. :-)

    25. januar 2015 at 21:30
  • Leave a Reply