Follow me:

Den skjulte sandhed om HPV vaccinen

Jeg så et link på FB omkring HPV vaccinen imod livmoderhalskræft ..
Og må sige at hvis det er sandt hvad der siges i den video, fortryder jeg inderligt at jeg allerede har fået 2 af de vacciner!

Hvad mener I andre?

Jeg har selv lige smidt videoen på på Vidunderlivet´s facebook side..  Og spurgt hvad de mener?!
Der skal også  kun meget lidt googlen til, for at finde en masse negative artikler omkring vaccinen! Og i USA får kvinder/piger erstatninger nu pga. HPV vaccinen! Det er skisme ikke godt! :(

Synes fandme rent ud sagt, det er noget forbandet svineri, hvis det er rigtigt!!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

7 Comments

 • Reply Linda Eg

  Nu kan jeg ikke lige se videoen (fra mobilen) men kan da se at der står det ikke beskytter, hvis du allerede har en sygdom… og det har de vel heller ikke lovet? Jeg er selv med i forsøget om at gøre vaccinen mere sikker og mener da det er derfor pigerne skal vaccineres inden de begynder at have sex, da det hjælper som forebyggelse og ikke som behandling :)

  Men skal da ikke kunne udelukke at der er ting man ikke ved, men hvis det ‘bare’ er at det ikke dækker i forvejen syge, så forstår jeg det nok ikke helt, da jeg da i hvert fald selv er blevet gjort opmærksom på det… altså at det forebygger og beskytter, hvis man i forvejen er rask. :)

  20. april 2013 at 11:56
 • Reply Sofie Kn

  Jeg har fået min – alle 3 stik – så hvis det der passer bliver jeg fandme gal!
  for min læge og sygeplejeske har sat og sagt – ”det er et godt valg” ”bare flere piger fik det gjort” ”og det hjælper” osv.. kæft det er svinsk hvis det der passer!

  20. april 2013 at 11:57
 • Reply Kirstine

  Burde man måske ikke være en smule kildekritisk? Eventuelt have læst om vaccinen, før du fil den?

  Hvis det er rigtigt, tror du så ikke Sundhedsstyrelsen kom med en pressemeddelelse? Desuden synes jeg det er svineri at bruge både Sundhedsstyrelsen og Kræftens bekæmpelses logo i sådan en video.
  Det irriterer mig at sådanne budskaber bliver spredt på denne måde. En fjer bliver lynhurtigt til 5 høns, så skulle man nu ikke slappe lidt af og have tillid til at vi bor i et samfund, hvor den slags med garanti er undersøgt, og hvor man aldrig ville give en vaccine gratis, eller sælge for den sags skyld, hvis ikke der var påvist en effekt og bi- og følgevirkninger er gennemtestet i det omfang det overhovedet er muligt?

  20. april 2013 at 14:41
 • Reply Belinda

  Linda
  Nej den kan ikke helbrede hvis man har noget i forvejen, det ved jeg ;)
  Men alle de bivirkninger der er osv. og erstatninger i USA synes jeg ikke er helt betryggende :/

  Sofie, præcis! Men hvis man googler lidt kan man også finde artikler i diverse blade og netaviser hvor læger beskyldes for dobbelt “arbejde” at de får penge og støtte for hver vaccine osv. og så er det “da klart” at lægerne synes det er en god ide.

  Kirstine
  Jeg har da læst omkring det FØR jeg fik den første vaccine..

  Hvad så med alle de millioner der er udbetalt i erstatniner i USA? Pga. denne vaccine?
  Jeg tror heller ikke på alt hvad jeg finder på nettet, men prøv du også at google lidt rundt omkring HPV vaccinen det sidste år, og i år er der mange artikler om unge der er blevet dårlige, erstatningerne i USA, dobbelt “arbejde” ved lægerne (se evt. svar til Sofie) .. Jeg synes ikke det er helt betryggende.
  Du tror ikke også USA har testet produktet før det blev sendt på markedet? Og nu udbetaler millioner i erstatning pga. vaccinen?

  20. april 2013 at 16:38
 • Reply Kirstine

  Jeg mente at hvis nogen har troet at gardasil helbredte, eller garanterede at man ikke fik hpv, har de vidst ikke læst ret meget om det.

  Er de stoppet med at vaccinere i USA? Det tror ikke, og hvis de mente vaccinen var direkte farlig, er jeg sikker på de stoppede med at bruge den. Også i Danmark
  Der står mere her http://www.sst.dk/Direkte/stophpv2012/hpv_faq.aspx

  Vi ved jo ikke om de piger, der har fået erstatning har fået det, fordi deres læge har lavet en fejl, eller om de har andre sygdomme, der kan påvirke det.

  20. april 2013 at 21:23
 • Reply Kristina

  Mit indtryk er, at man i USA kan søge erstatning om hver enkel lille bitte bivirkning. Jeg siger ikke, at det ikke passer, at nogen er blevet alvorligt syge af vaccinen, men derimod at man kan søge erstatning om alt i USA.
  Jeg er med i et klinisk medicinsk forsøg, som holder til i USA. Det er egentlig ‘bare’ om en ny udviklet hormonring, som ikke er godkendt i DK endnu og derfor kun på forsøgsbasis indtil videre. Den klinik hvor jeg er med i forsøget, SKAL undersøge mig på alle tænkelige måder fysisk, og jeg skulle f.eks. skrive under på, at jeg ikke ville sagsøge det amerikanske firma medicinalfirma, hvis jeg blev gravid, mens jeg brugte hormonringen.

  Jeg ved godt, at ovenstående er et helt andet scenarie. Det jeg bare lidt vil frem til, er, at man kan sagsøge for nærmest alt.

  Jeg har personligt ikke selv hørt om danske tilfælde af alvorlig sygdom efter vaccinen. Bivirkninger, ja. Normale bivirkninger. Der er en risiko ved alle vacciner, også dem som nærmest alle får som børn.

  Godt emne at tage op og velkommen tilbage. Har savnet dine blogindlæg :-)

  20. april 2013 at 22:19
 • Reply Gitte

  Jeg har fået 1. og 2. Vaccine og fortryder ikke et sekund.
  Der vil altid være ricisi ved vaccine, men jeg har haft svære celleforandringer inde på livet, så jeg var ikke i tvivl.

  24. april 2013 at 21:23
 • Leave a Reply