Follow me:

Den populære vase

vase1 Billede fra google!

Stormen er heldigvis ved at lægge sig igen, i forbindelse med denne vase fra kähler. Det er jo helt vildt så meget Danmark var/er oppe og ringe over denne (skide) guld vase.

Jeg har selv en, ikke en jubilæums vase, men en stor model i blå/lilla nuancer vi fik i bryllupsgave, og den er jeg glad for, selvom den “bare” står til pynt i min reol. Og der blir den stående, og den er unik og speciel for os fordi vi fik den i bryllupsgave. Ikke fordi den er “guld”

Men så sent som igår aftes så jeg en på Facebook, i en af salgsgrupperne der ville sælge denne jubilæums vase, hvor buddene startede ved 1000 kr som mindste pris. Hold da op .. 1000 kr for en vase?

Ja og så koster den 349,- sprit ny i butikkerne ;)
Der inde var der så ikke nogle der ville købe den til den pris (opslaget blev dog slettet) Men har faktisk set en tråd hvor en veninde solgte sin, og tror buddene kom op på knap 2000 kr. Jeg ville ikke give så mange penge for sådan en vase, men det er jo penge lige i lommen på dem der sælger :D

Jeg synes ikke engang den er køn, men at folk går helt i selvsving over den vase, forstår jeg vitterligt ikke, og kigger man på DBA og GulogGratis forsøger folk stadig der inde også at få 1000-2500 kr for vaserne. Det er fuldstændig vildt.

Hvad mener I andre?

vase3vase2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply