Follow me:

Den nye sofa

I onsdags kom vores nye sofa, som jeg havde bestilt i lørdags.
Manden han samlede den imens Nadia og jeg var i Tønder, for at hapse nogle af de fine blomster “potter” de havde i sortimentet. Super god fordeling :D De kan ses på billede 1 og 2.

Den var heller ikke svær at samle sagde han, det var meget ligetil.
Jeg skulle lige vende mig til at den går en del længere ud i rummet end den forrige, men det genere mig slet ikke nu, og det er bare lidt mere hyggeligt synes jeg :) Så er det også tydeligt at mærke at den har en mindre sidde dybde, det er rigtig dejligt synes jeg, det var som man blev lidt “væk” i den anden, og man kunne ikke sidde ordenligt afslappet fordi man ikke kunne få ryggen ordenligt tilbage.
Så er den også en del cm højere end den gamle, dét er fedt! Støvsugeren kan gå lige ind under, wohoo da! Så skal vi ikke til at stå og hive og løfte i den, som ved den gamle hver gang vi støvsugede!

Den gamle blev i øvrigt solgt for 1200 kr på facebook i en budrunde, fordi så mange var interesseret. Den blev sat til en startpris på 250 kr, fordi den havde lidt slid i betrækket, og at vi jo også har hund. (dog ikke i møblerne, men alligevel) Så de 1200 kr ryger ind på opsparingen igen :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Michelle

  Lækker sofa 😊 Hvor er den fra?

  13. september 2017 at 11:49
  • Reply Belinda

   Den er fra Bilka da den var på tilbud :)

   13. september 2017 at 12:14

  Leave a Reply