Follow me:

Den lokale sø

Den lokale sø i byen er bare guld værd for mine to vandhunde, især Merci hun er virkelig vild med vand. Morgan ser lidt mindre vandhunde “agtig” ud ved siden af Merci for hun stormer i vandet og hopper i bare for at svømme rundt, Morgan skal lokkes i med en pind, men har så heller intet imod at hente den pind eller legetøj.
Pixel derimod, haha :D hun dør da hvis hun for våde poter ;)

Senere i dag  skal jeg mødes med min veninde og hendes lille pige ;) vi skal hygge inde i Aabenraa, spise og snakke og shoppe sikkert også :)
Det glæder jeg mig til.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!