Follow me:

Den lille Pixel

Der er en, der engang påstod at mine hunde var vigtigere end min datter.. Det er de så bestemt ikke nej!
Men jeg gør meget for dem ja, de er mine kæledyr og en del af min familie, men min datter kommer i første række – ingen tvivl der..

Jeg nyder at træne med dem, lære dem nye tricks og sjove øvelser osv. det kræver også tid at have hund, og den tid de har behov for, bruger jeg også på dem, oftest når Nadia er kommet i seng.

Pixel havde for 1½ års tid siden haft dårlig ryg og nakke, der var hun til hunde kiropraktor første gang.. Ja du læste rigtig!
Den gang fik hun rettet ryg og nakke op, og den var så gal igen nu. Så fik en tid til en ny tur hos kiropraktoren til hende. Denne gang et nyt sted. De var meget søde og imødekommende – kommer gerne der igen, hvis det bliver nødvendigt.

Pixel kom op med undersøgelsesbordet, og hun blev følt igennem og der var noget galt mente dyrlægen (der er uddannet hunde kiropraktor) Rigtigt nok!
Efter lidt tid begyndte hun at trykke lidt her, lidt der og Pixel stod som forstenet, så sød og god hun var (fik megen ros) hun var ikke urolig, men så rent faktisk ud til at nyde det kiropraktoren gjorde, og forstod hun (måske) kun hun ville  hjælpe, for hun har normalt aldrig så megen ro i røven.

4 nakke hvirvler, 1 brysthvirvel, og 3 i rygsøjlen blev rettet ud. Dyrlægen spurgte sådan lidt i sjov om hun var rendt ind i en mur med hovedet først, for det var ret slemt, især i nakken. Men nej grunden vides ikke til hvorfor hun får de problemer med ryg og nakke. Men betaler nu gerne de få 100 kr det koster at få hende rettet op, den ene gang i året.

Det er en helt anden hund jeg har fået med hjem! Utrolig glad, og meget livlig.. Min lille Pixel er tilbage!

Forskellen kan også ses..
Dette er fra idag, er fra før hun blev rettet ud af kiropraktoren.

Dette her er efter..  Læg mærke til hvordan hendes øjne ikke er så bedrøvet længere, og hvor krumbøjet hun sidder. Er virkelig glad for jeg fik hende set efter. Det var helt klart noget hun havde behov for.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Tumling

  Pøj pøj lille pixel

  16. maj 2012 at 23:03
 • Reply Linda Eg

  Årh, den lille stakkel da :)
  Og jeg forstår sådan set ikke hvorfor det er enten eller… man kan jo sagtens holde meget af sine dyr, selvom man har børn :) Og som du skriver, så skal man jo bruge tid på dem… ellers skal man ikke have dyr… eller børn for den sags skyld, hehe ;)

  17. maj 2012 at 07:56
 • Reply Belinda

  Tak søde!

  Linda, ja hun må have haft frygtelig ondt den stakkel! ..
  Ja altså jeg bruger megen tid på mine hunde, min fritid… Og det har jeg jo selv valgt, har også selv valgt at anskaffe dem, så skal de også passes ordenligt, og til dyrlæge og kiropraktor osv. efter behov.

  17. maj 2012 at 11:07
 • Leave a Reply