Follow me:

Den Elvis!

Ja Elvis er blevet en den :)
I torsdags ankom vi til dyreklinikken i Tyskland. (Under halvpris der nede)

elvis1
Vi fik lov at komme med ind, og han fik sin beroligende sprøjte. Der gik ikke mere end 1-2 minutter så kastede han op, han var fastene og medicin oven i, ikke en god kombi.
Men han faldt hurtigt til ro, og da han var godt bedøvet kom dyrlægen ind, som han knurrede af (det er sjovt de kan “kende” forskel på dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne) Så fik vi afvide nu måtte vi godt gå, de skulle til at lægge hans drop mv.

Vi fik afvide kl 11 kunne vi hente ham igen..
Puha jeg havde det slet ikke godt med at gå fra ham, han var blandt fremmede mennesker (stakkels gadehund), helt dopet og blev nu fastholdt fordi han skulle stikkes! Puuuuha .. Tårene var lige ved at trille, skyndte mig ud i bilen.

elvis2

Da vi hentede ham var han så småt ved at være vågen, men også stadig i drømmeland. Det hele var gået så fint under operationen. Jeg fik overleveret en meget træt vaps, og fik vist hans sår, og det var bare fint. 4 sting havde han fået.

Kenneth betalte de 1100 kr det kostede, og vi fik afvide de 2 næste besøg var med i prisen, 2 dage efter skulle vi komme igen så han kunne få en antibiotika sprøjte og lige få sået set efter, og 10 dage efter skulle vi komme og få fjernet stingene. Ja det får man ikke billigere, den dyrlæge vi bruger normalt, der koster det jo 4-500 kr pr. konsultation. Og opfølgning 2-300 kr. Ja og en kastration af hans vægt klasse 2200 kr, så vi har fået det hele til halvpris + 2 “gratis” besøg efterfølgende. På mandag skal han så have sine sting ud, der er det 11 dage siden. 10 dagen er en søndag så det må blive mandag :)

Vi fik den her forfærdelige krave med hjem!

elvis3

Han skal have den på indtil hans sting er fjernet, og det er desværre ikke mange timer han har den af om dagen.
Han kan spise og drikke med den på, som er rigtig fint, og så har han den af når han skal luftes (de fleste gange) han er ikke 100% renlig endnu, men 98% så han er ude og tisse en del gange om dagen stadigvæk.
Så har han den af når jeg har tid til at se alt han laver, for at han ikke slikker eller bider i stingene.

elvis5

Han er stadig den glade og livlige vaps, selvom han har skærm på, men liver nu mest op når han ikke har den på :) hvilket jo er ganske naturligt.

Dette billede er fra i morges.

elvis4

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply