Follow me:

Den der slankekur!

Jeg startede min slankekur i maj 2010, men jeg kom først på madlog.dk, 5 måneders tid senere (Altså i Oktober 2010). Så jeg havde tabt mig uden hjælp af madlog 6 kg. men madlog er bare genial, det åbnede virkelig mine øjne op, omkring hvor usundt de forskellige ting er, det er jo helt absurt hvor usundt fx. smør er. 15 gram kærgården er der 100 kcal i – Dét jo sygt..

Jeg som altid har smurt et ordenligt lag tandsmør på mit rugbrød, og rundstykker mv. Det har jeg skået gevaldigt ned på nu, og undgår smør når jeg kan.

Men som I kan se, svinger min kurve rigtig meget. Den aller laveste er kort efter Tims død, hvor jeg ikke spiste en uge, så jeg tabte mig mig 4 kg på den uge, og tog ganske naturligt på igen da jeg endelig kunne spise igen, og så har den ellers kørt som en meget dum rutschebane!
– Efteråret/julen var en svær tid, var på vægten sidste gang 14 oktober og så først igen 2 januar 2012, og det er den kæmpe stigning I kan se i slutning af grafen, så gik det lidt ned, og så op igen. Håber inderligt den får et ordenligt hak ned af, når jeg har vejedag her på søndag.

Jeg har fast vejedag sammen med 2 andre tøser fra blogverdenen der også gerne vil tabe sig, vi skriver alle tre på den samme blog, om op og nedture, dårlige vaner, månedens udfordring, og ugentlige status’er om søndagen hvor vi fortæller om hvordan ugen er gået, om vi har tabt os, taget på og en masse andet, kig endelig forbi siden Her

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Mette

    Husk – vi er ikke på slankekur – vi omlægger vores kost. En slankekur – ja når man er færdig, så tager man på igen – en kostomlægning vare forhåbenligt hele livet!
    Knus

    27. januar 2012 at 20:45
  • Leave a Reply