Follow me:

Dejligt når der sker fremskridt

Ja jeg er ingen sylfide :) men jeg kan da holde mig i denne planke position i 55 sekunder nu.
Jeg startede ud med 21 sekunder d. 24/6 til min første trænings dag i centeret! (Billede fra i mandags)

Så der er bestemt sket fremskridt, og håber jeg kan holde den 1 minut imorgen. Jeg skal have Tobias med i centeret igen imorgen, jeg overvejer faktisk at gå der hen med barnevognen omkring hans lur tid, så han falder i søvn, og jeg så kan lade ham stå ude ved vinduet ved centeret (så jeg kan se ham) for at få mest ro til min træning.
Men det må jeg lige se på imorgen, og tager den så der fra :) kommer også helt an på hvad humør han er i fra morgenstunden.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Fitness snak #1 ⋆ Webmor.dk

    […] Det vil jeg give ham ret i. Træningen gik rigtig godt idag. Dog ville mine planke som jeg skrev om igår, ikke som jeg ville, og med to forsøg måtte jeg opgive, kunne kun holde ganske få sekunder, min […]

    13. juli 2017 at 18:51
  • Leave a Reply