Follow me:

Dejlig dag i agility’ens tegn

Idag var Merci og jeg til agility træning i klubben. Dét er virkelig længe siden, en del måneder faktisk. Jeg mistede lysten til at træne agility med hende, de sidste par gange til træning virkede det bare som om hun slet ikke gad, var langsom, virkede ikke glad for det vi lavede og var bare svær at motivere. Så jeg valgte at holde en pause fra agilityen med hende.

Det må man sige har hjulpet, hun var så glad idag ;) og fuld af fart og glæde, og lidt ballade på banen lavede hun også, hun kunne huske alle kommandoer og forhindringer, så jeg er godt tilfreds. Hun gjorde det rigtig godt, så pausen har været godt lagt ud.

Så satser jeg på, både hende og Chase er stævne klar til næste sæson :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply