Follow me:

December Challenge 2013

Jeg så denne leg hos Christina, og tænkte det kunne være hyggeligt at være med :)
Jeg er ikke selv så meget til julen, jo juler den gerne med ungerne, laver pebernødder, bager kager, klipper julepynt osv. :D dét er hyggeligt for det har noget med familie og varme og traditioner at gøre, og ikke det kæmpe gaveræs det ofte er!

Eller hvem der har købt flest gaver til børnebørnene, eller for det største beløb, eller hvem der har fået flest eller den dyreste! Det er jo ikke det julen handler om. :? Men nu vil jeg være med i denne leg, det er ikke alle dage der handler om jul, og de dage der handler om jul er nogle jeg kan være med på, trods min mindre begejstring for julen, hehe :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply