Follow me:

De der farver

farver

Kender vi ikke alle det?
Når vi ihærdigt prøver at forklare kæresten/manden om den her nye top eller kjole man har set, og forklarer detaljeret hvordan den ser ud, og farven ja den er jo lime, vinrød, creme eller støvet lilla :D og de stakkels mænd aner jo vitterligt ikke hvordan den ser ud den farve du nævner?
For dem er alt jo delt ind i få farver, rød, lilla, pink, orange, gul, grøn og blå :) og alt der imellem, ja det kommer i samme kategori som de synes den ligner :) Som tegningen oven over, dog på engelsk. Men i forstår nok princippet ikke?

Jeg skal jo have en koral farvet kjole på til brylluppet imorgen, og da jeg fortalte manden om den, og viste ham den, svarede han “jeg ville så kalde den laksefarvet” eh nej det er den så ikke fik jeg snerpet sagt!
Laksefarvet er mere rolig, og cremet orange, end koral, den er varm og mere rødlig :)
(Salmon = laksefarvet, Coral = koral)

farver2

Og sådan er der mange ting her hjemme, han mener også ofte at neon gul og lime er det samme :D han forveksler ihvertfald ofte de to, til stor fornøjelse for mig ;)

Det samme med trafik veste, jeg siger jo de er gule, manden siger de er grønne, og det gør svigerfar i øvrigt også. Hvilken farve mener I de er? (billede lånt fra google)

farver3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply