Follow me:

Dårligt vejr, nej da!

Jeg besluttede mig for at tage Morgan med ud og løbe en tur i dyrehaven idag, der kan han nemlig løbe fri mere end halvdelen af vejen. Normalt løber man ikke med hunde der er under 1 år, men jeg har altid gået langt med mine hunde siden de var 6-7 måneder, og Morgan han løber konstant når vi går tur og når han ingen snor har på, han er næsten umulig at kører træt. Han er 9 måneder nu.
Tog netop turen igennem dyrehaven, så han kunne løbe rundt selv og styre tempoet som han nu havde lyst, men han tonsede jo rundt som han plejer, og da vi løb den sidste 1½ km hjem ude ved vejen løb han så flot i snoren (løbebælte jeg har omkring hofterne)
Det blev til en lille tur på 5,3 km, jeg mente nu at dyrehaveturen var på 6 km, men jeg tog åbenbart fejl, hehe!

Det gik rigtig fint, han elskede det – han var på det ene tidspunkt så meget oppe at kører at han drejede 6-10 gange hurtigt rundt om sig selv, som når en hund prøver at fange sin hale, jeg var færdig af grin, og han var lige ved at snurre ind i mig, da jeg kom løbende! Haha!

Men når vejret ikke har været godt den sidste tid, så er det ikke just en ren hund man har med hjem, ej heller sko eller løbetøj!

Billederne er taget 1 minut efter vi kom hjem, og som I kan se, har han ikke engang tungen hængende ud, som hunde gør når de har det varmt, så han var hverken træt eller havde det varmt efter løbeturen! Bedre kondition end sin ejer, haha!
Billedet af ham hvor han ligger ned, er altså en død kommando han kan, så det er ikke fordi han er træt, var så jeg kunne tage et billede af hans møg beskidte mave. 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply