Follow me:

Dansk kennel klub rekvisition

Dansk kennel klub rekvisition

De 3 stykker papir her, er nok de dyreste jeg nogensinde har betalt for :)
Dansk kennel klub rekvisitions papirer, til HD, AD og OCD test af Chase.

Det er imorgen hun skal bedøves, og have scannet hendes hofter, albuer mv.
Jeg har skrevet under på at jeg ville få de ting undersøgt da jeg købte Chase. Det er for at opdrætter kan se at hvalpene hun har lavet er 100% sunde og raske.


Det er jeg ikke i tvivl om at Chase er. Så vidt jeg husker er 2 andre ud af 4 i kuldet (inkl. Chase) blevet testet, og alt var i den skønneste orden, så det tænker jeg bestemt også det er med Chase.

Det er oppe omkring Århus jeg og en anden hundejer skal hen, fordi det er det billigste sted, – også selvom vi skal kører efter det. Godt 2 timer frem, og 2 timer tilbage.
Det er ikke så nemt at finde steder der er billige OG godkendt af DKK, til at tage billederne godt nok, til at de vil benytte og godkende de billeder der er taget.

Det er også rart at vide at Chase er iorden, fysisk også – nu hvor jeg jo løber agility med hende, og om få måneder er hun også gammel nok til at løbe til konkurrencer. Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Så jeg håber jo inderligt at hendes hofte og albuer er helt i top, så jeg med god samvittighed fortsat kan træne agility med hende, og have hende med ud og løbe.

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply DKK test ⋆ Webmor.dk

    […] blev underskrevet en masse papirer som vi selv havde medbragt, DKK papirene. Vi havde inden vi blev kaldt ind, vejet hundene, Chase vejede 12,0 – det er den vægt hun […]

    19. januar 2018 at 22:39
  • Leave a Reply