Follow me:

Dagens træning, manglende motivation

manglende motivation

Det er ingen hemmelighed, det kræver en del motivation at tabe sig, og få slæbt sig selv ned i centeret.
Idag sad jeg lidt længere i bilen end normalt, og tænkte lidt, argh jeg gider egentlig ikke idag, ville faktisk hellere bruge mine timer inden aftenvagten på sofaen med netflix.

Men jeg valgte centeret, og det er en sejr i sig selv.

Men desværre da jeg kommer, er der en hel skoleklasse – jeg tager faktisk mig selv i at stoppe op, og tænke tanken “det magter jeg ikke det her”, men jeg valgte at gå ind alligevel. Ved ikke om det var noget lejr, efterskole eller noget tredje. Men de var 29 elever, 2 trænere, hvor den ene træner bare sad og gloede.
De har vel været en 15-17 år umiddelbart.

Men vores lokale fitness center, er virkelig ikke stort, altså jeg bor jo i en lille bitte by :D
Så når der kommer 29 elever ind, så er det næsten umuligt at komme til nogen steder.

Og dét er ærlig talt ikke særlig motiverende, at man skal stå side og side med folk, eller stå og vente på de for trænet og pjattet færdig imellem øvelserne. Så jeg valgte faktisk at hoppe nogle af mine øvelser over, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme til.

Så kan nogen måske godt mene det er pjat, men det er virkelig ikke motiverende.
Men jeg fik lavet en 75-80% af mit program, og jeg har overbevist mig selv om lidt træning er bedre end slet ingen.

Jeg kunne også bare komme når der ikke er de elever, det gjorde jeg også. Ifølge papiret på døren ved centeret, er der store hold fra 6-7, 8.30-9.30 og fra 13-14. Men det store hold der var der, var der altså uden for tidsrummet, jeg var der 930, faktisk noget før.
Jeg kommer netop ikke på de tidspinkter der er skrevet, fordi jeg hellere vil træne når der ikke er en hel klasse i lokalet.

Nå, men jeg er motiveret igen :) har en trænings dag igen imorgen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply