Follow me:

Dagen i går

Dagen igår løb bare afsted.
Jeg så efter Kenneths tre unger, imens han skulle lave et par biler (min datter er hos sin far) .. Der efter lavede han nogle agility spring til mig, så jeg kan træne med både Morgan & Pixel, og jeg fik også en omgang slalom stillet op, lige hvad den forhindring angår, så er Morgan et naturtalent til slalom. Han prøvede for første gang nogen sinde slalom i torsdags, og allerede efter 2 gang fattede han pointen, så nu skal der trænes og øves til han kan løbe igennem selv.

Til spisen var vi ude på visit på en campingplads ikke så langt her fra, vi var ude ved Nadia, hendes far og hans nye kæreste og grille, alle sammen sammen.
Det var nu hyggeligt :) Efter spisetid, var alle 4 unger henne og lege på legepladsen, og vi voksne blev tilbage og spillede rummikub , og 3 ud af 4 spil tabte jeg :D hahah!

På vej hjem ved en 20:30 tid, så snork boblede alle Kenneths 3 unger på vej hjem ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply