Follow me:

Dagen i dag

ADVARSEL meget langt blog!

Dagen i dag startede virkelig dårligt, at man skulle tro det var løgn! Jeg mødte op før jeg skulle, for at hente en nøgle til den bygning mit basis-bælte og hjelm var låst inde i. Men da jeg kommer ind i bygningen, og finder mine skabe, er mine hængelåse bare helt mørnet til, og helt grønne af en ukendt art af rust/svamp (!?) et eller andet! Føj, og de var umulige at få op, og jeg skulle stille klar om få minutter, ARGH! Panik! ..

Jeg farede tilbage så hurtigt jeg kunne, for at finde en af dem der har en bolt saks i nærheden af sig, der var selvfølgelig ingen at finde, jeg stødte ind i min gruppe dem jeg skulle afsted med, og forklarede dem problemet. Og skyndte mig videre for ikke at de skulle vente på mig, længere end højst nødvendigt.

Endelig fik jeg fat i en bolt saks, måtte op i hovedvagten efter den! Heldigvis var der en mand i bygningen med mine skabe, for selv han havde problemer med at klippe låsene over. Jeg fik fat i mit basis-bælte, hjelm osv. takkede ham tusind gange, for både at hjælpe med at få skabene op, men også for at ville aflevere bolt saksen i vagten for mig (han spurgte selv) ..

Jeg skyndte mig tilbage til mødestedet, og VÆK var folk! Gisp!!
Jeg var lige ved at tude så arrig var jeg, hvorfor helved var de bare kørt uden mig, hvorfor blev der ikke en tilbage, de vidste sgu da, jeg ikke vidste hvor vi skulle hen?!
Jeg ringede rundt til folk for at finde ud af hvor det ca. var det var henne det foregik!
Langt om længe fandt jeg der vidste lidt, og han tilbød mig at kører mig der ud. Jeg havde fået af vide mit hold (dem jeg kendte) var der og der. Men da vi kommer der ud, så er det ikke dem der er der, men nogle helt andre! Jeg vælger så at springe på det hold, istedet for at lede efter min oprindelig gruppe (Kan stadigvæk ikke komme mig over de bare kørte uden mig :( )

Den første halvdel af dagen skulle vi bruge på noget jeg ikke kan huske navnet på, men det er der billedet stammer fra :) Det er her hvor vi skal skyde med noget der minder om paintball og indøve forskellige taktiske ting ved “krig”. Det var skide skægt og vi fik ram på fjenden – altså terroristen med 2 headshot :) haha! Jeg blev ikke ramt af modstanderen, og ja det ved jeg ;) for det første kan det mærkes, og for det andet kan det ses.

Anden halvdel af dagen blev brugt i et skydeterræn, som forsvaret ejer, ude ved Halk.
Vi skulle igennem 6 baner, med forskellige skyde stillinger, hurtighed, mv.
Jeg kan da sige jeg bestod med gevær (igen), pistol dumpede jeg (har bestået en gang i år, heldigvis) og en anden bane vi var på skulle vi ramme 10 ud af 20 skud, og jeg ramte med 16 :D på 100 og 50 meter. Bedste på mit hold, yay!
Pistolskydningen og gevær var der 40% eller der omkring der dumpede. Vi har også kun pistol skydning 1 gang i året – Jeg kan ikke lide at skyde med pistol, kan ikke lide det kakyl den kommer med, og måden man skal holde den osv. at jeg er så usikker på det våben, gør også at jeg bliver utryg ved at skulle bruge den, og ikke rammer nok skud på skiven. Men fuck det :) har bestået en gang i år, og skal først igen om 2 år (mener jeg) ..
Men havde det skide fedt, men er også ufattelig træt! Vi var først hjemme ved en 1645, så skulle jeg lige hjem, gå tur med hunden. Ja så lagde jeg mig ned omkring 18.15 og vågnede så først op 20.30 igen! (ihh)
Havde en aftale jeg måtte aflyse (øv) fordi jeg var faldet i søvn, havde ikke fået noget at spise endnu, eller været i bad eller noget som helst. Nu er kl. 22.03 jeg har både spist og været i bad, og jeg går i seng igen!

Godnat!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

8 Comments

 • Reply Jenni

  Ja, det bliver godt nok noget helt andet, efter så’n en ordentlig klipning!

  Har også kun fået klippet spidser i en længere periode, så det trængte virkelig! =)

  1. oktober 2010 at 08:21
 • Reply Mette

  Hvor var din datter da du først kom så sent hjem :) ?

  1. oktober 2010 at 09:40
 • Reply Belinda

  Mette..
  Syntes måske det er et lidt underligt spørgsmål… Jeg lader hende ikke være i børnehaven så længe, hvis det var det du mente. Og “så sent” den var kun 1645 :)
  Men hun var hos sin far i den uge, .. Vi har hende en uge af gangen! Havde fundet andre pasnings muligheder til hende, hvis jeg havde haft hende!

  1. oktober 2010 at 09:43
 • Reply Mette

  Da jeg læste dit svar på min kommentar følte jeg lidt du gik i forsvar, hvilket fik en lidt trist mine frem ved mig. Jeg spurgte jo bare sødt og af ren interesse hvor din datter var, eftersom jeg ikke har fulgt din blog længe nok til at vide hvordan landet ligger… håber du forstår mig, da der slet intet er i det :)

  1. oktober 2010 at 18:16
 • Reply Belinda

  Nej prøvede ikke at forsvare mig, og følte det heller ikke.
  Blev bare lidt forundret over dit spørgsmål :)

  1. oktober 2010 at 18:28
 • Reply Mette

  Helt iorden ;)

  1. oktober 2010 at 18:38
  • Reply Bøgh

   Ja det lyder utroligt… Men nogen fædre kan faktisk godt tage sig af deres børn… :p

   2. oktober 2010 at 18:06
   • Reply Belinda

    Ja og du er faktisk ret god til det :P

    2. oktober 2010 at 19:02

  Leave a Reply