Follow me:

Dagen i dag

Det meste af dagen i dag er gået med 2 x fødselsdage i Tinglev, mine to fætre holde fødselsdag, den ene er fyldt 13 (du gode gud! :D ..), den anden bliver 7 år om et par dage. De plejer at slå deres fødselsdage sammen, også lettest for mor :) på den måde.

Nadia hun hyggede sig gevaldigt, med de store børn, hendes grandkusiner og fætre.
De boltrede sig ihvertfald både med stang-tennis, fodbold, og på trampolinen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!