Follow me:

Dagen i dag

Jeg har brugt 4 timer i dag på at gøre hele lejligheden ren, og der er både blevet tørret støv af, støvsuget, vasket gulv, ryddet op, vasket tøj, tørret tøj og vasket vinduer. Her dufter så skønt rent nu :D Ahhh …

Imens jeg farede rundt som en skoldet skid i lejligheden og svedte som et svin, legede Nadia med hundene uden for, de spillede bold, kastede pinde og hun badede også lidt ind imellem.

– Jeg har fundet ud af jeg ikke vil have nogen skænk i min stue alligevel, men en masse af de sorte svævehylder fra IKEA, og dem skal jeg hente på torsdag, sammen med Anne pigen .. Det skal nok blive rigtig hyggeligt :D :D

Dagen i dag er gået med rengøring, og har selvfølgelig også haft tid til at lege med Nadia i haven, i det pragtfulde vejr, og vi var en tur inde af byen, hvor hun legede en times tid på en legeplads ikke langt fra hvor hendes morfar bor, han var desværre bare ikke hjemme.

Til dessert i dag, fik vi jordbær med fløde ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply