Follow me:

Dårlig periode

dårlig periode

Jeg er inde i en dårlig periode.

Ja det er måske ikke hvad billedet viser. Som i øvrigt er fra formiddagens træning.
Det hele er egentlig lidt træls. Selvom jeg kan mine rutiner ud af hovedet, og også kiloene. Så synes jeg det begynder at blive lidt trivielt at lave det samme 2 x i ugen. Med 2 forskellige områder, altså underkrop og overkrop. Træner jo 4 gange i ugen.

Idag var det ben dag, den er nem at overskue det er ikke ret mange forskellige øvelser jeg skal lave, hvis man ser på overkrops programmet.
For tiden er jeg blevet mere vild med overkrops programmet selvom det tager længere tid at lave programmet. Men jeg kan virkelig mærke og se forskellen.

Men selvom jeg pt. sukker lidt når jeg skal i fitness og hellere vil noget andet, så tager jeg afsted. For jeg ved der ikke findes undskyldninger for ikke at tage afsted. Jeg kan ihvertfald ikke komme med en “lovlig” .. Fitness har åben fra 06 – 23 så der er rig mulighed for både at træne inden arbejde, efter arbejde, eller inden sengetid for den sags skyld.

Til trods for den dårlige periode – så hænger jeg i. Jeg ved jo hvad jeg gerne vil opnå, og jeg er godt på vej. Så jeg kæmper videre.
Kostprogrammet har jeg ikke fulgt i 3 uger tror jeg. Men jeg tænker meget over hvad jeg spiser, og især mængden!
Ja og jeg har nu også spist lidt chokolade forleden, det er alt med måde. Jeg sørger for at jeg får en god mængde protein efter træning, og fedt. For tiden er det æg, bacon og mozarella. Det kan jeg også holde mig mæt på længe, fordi der både er en god mængde protein og fedt.

Men nu er det snart veje dag igen :D og jeg hænger i, for jeg kan mærke de første minus 10 kg ikke er så langt væk længere, som da jeg startede!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Ugens sidste træning ⋆ Webmor.dk

    […] En motivation for mig, er bestemt at få nyt træningstøj. Det er total lækkert at man har noget pænt, nyt og lækkert træningstøj. Det gør lige lysten til at komme afsted lidt større, især nu hvor jeg er lidt i en dårlig periode. […]

    11. marts 2018 at 21:27
  • Leave a Reply