Follow me:

Cover up

De fleste der læser med på min blog, ved jeg i september måned fik en ny tatovering, som faktisk var et cover up på den/de gamle jeg havde! Mine to hjerter. Hvis ikke kan du læse om og se billederne af det færdige og helede resultat her

Min tatovør har lige lagt før billedet op på sin facebook fanside, og så kan I se hvad det endte ud i, han satte blomster på, og tegnede så bare direkte på min ryg, man kan se at han ændrede mening imens han var igang. Der er nemlig noget tribal til venstre for hjerterne på før billedet, men de er ikke kommet med som I nok kan se på det færdige billede.
Han havde frie hænder, og det får han igen når jeg skal tusses d. 25 januar 2012, hvor der skal arbejdes videre på netop denne tattoo! (Den skal føres ned af ribbenet)

Før billede

Efter billede, få minutter gammel

Helet flot op, og på billedet er den 3½ uge gammel

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Christina

  Hold da op, hvor er den fin! :)

  / Christina
  frkstubba.blogspot.com

  28. december 2011 at 10:21
 • Reply Sabrina

  Den er godt nok fed! :)

  Forresten, jeg har også WordPress, og har fået installeret det linkwithin, som du også har, gjorde du noget specielt for at få den til at vise tidligere indlæg? For min gider ikke

  28. december 2011 at 17:14
 • Reply Sandra

  Det er altid lækkert at få lavet nye tusser :D Og det klæder den, at den fylder lidt mere. Men en cover up, er det ikke :)

  29. december 2011 at 12:58
 • Reply Belinda

  Mange tak Christina ;)

  Sabrina, nej det mener jeg ikke at jeg gjorde, den vælger selv indlæggene, men har du huske at sætte kryds i at den skal vise det med billeder, og ikke kun tekst? Mener man kan vælge nemlig ( er længe siden jeg satte mit ind)

  Sandra, jeg vil kalde det et cover up, og det gør min tatovør også ;) Den er godt nok ikke blevet dækket over af den nye, men den har fået en forvandling. ;)

  29. december 2011 at 15:02
 • Leave a Reply